H Bella Hadid φόρεσε ένα αμφιλεγόμενο 90s αξεσουάρ και μας δίχασε

21:57 10/1/2023 - Πηγή: InStyle

H μόδα τα τελευταία χρόνια «αισθάνεται» έντονη νοσταλγία για τις προηγούμενες δεκαετίες, γι΄ αυτό και καθετί το 90s και 00s έχει επιστρέψει στις τάσεις. Τα αμφιλεγόμενα αξεσουάρ μαλλιών, από ότι φαίνεται, είναι ανάμεσα στα trends που βλέπουμε να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος και κατακτώντας τις γκαρνταρόμπες των πιο στιλάτων γυναικών.

Η Bella Hadid μόλις επιβεβαίωσε αυτή τη θεωρία φορώντας μια φαρδιά λευκή κορδέλα στα μαλλιά.

Η Kendall και η Hailey μάς δείχνουν τη δική τους εκδοχή για να φορέσουμε το moto
jacket

Το εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’90 αξεσουάρ απευθύνεται σε μοντέρνα κορίτσια που αγαπούν τις ρετρό πινελιές στην εμφάνισή τους. Η Bella Hadid η οποία έγινε πρόσφατα ξανθιά, είναι ένα από αυτά. Υιοθέτησε το look της Brigitte Bardot με τον δικό της σύγχρονο και Υ2Κ τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Συγκεκριμένα, το μοντέλο φόρεσε μπεζ μίντι φούστα, με μαύρη δερμάτινη ζώνη και κίτρινο baby tee. Το σύνολο ολοκλήρωνε ένα μπεζ παρκά, μαύρες μπότες, ριγέ κάλτσες και η λευκή κορδέλα, που ήταν τελικά και το κομμάτι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Scrunchies, claw clips, και τώρα τα headbands έρχονται να προστεθούν στην λίστα με τα 90s αξεσουάρ μαλλιών που αγαπάμε να φοράμε on repeat.

10 τάσεις από τα 90s που θα συνεχίσουμε να φοράμε και το 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα