Goldie Hawn-Kurt Russell: Επέστρεψαν στη Σκιάθο για τις διακοπές τους – Απολαμβάνουν βόλτες με ταχύπλοο

16:54 13/6/2023 - Πηγή: InStyle

Στην αγαπημένη τους Σκιάθο επέστρεψαν η Goldie Hawn και ο Kurt Russell για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Το διάσημο ζευγάρι μένει κάθε χρόνο στις Αχλαδιές και από εκεί απολαμβάνουν τις εξορμήσεις τους.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την Goldie Hawn και τον Kurt Russell να απολαμβάνουν βόλτα με ταχύπλοο ενώ δεν μπορούσε να μην επισημανθεί η εξαιρετική φυσική κατάσταση της 77χρονης σταρ,

η οποία εθεάθη με μαύρο ολόσωμο μαγιό, ενώ επιβιβαζόταν στο σκάφος.

Goldie Hawn, 77, and Kurt Russell, 72, enjoy speedboat outing in Greece https://t.co/LBEHsMa2cE pic.twitter.com/7zgTlPkpSn

Daily Mail Online (@MailOnline) June 13, 2023

Η Hawn και ο Russell γνωρίστηκαν αρχικά ενώ δούλευαν στο The One and Only, Genuine, Original Family Band, το οποίο κυκλοφόρησε το 1968.

Η ηθοποιός ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον Gus Trikonis και ο γάμος τους διήρκεσε από το 1969 έως το 1976, ενώ την ίδια χρονιά παντρεύτηκε τον Bill Hudson. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο οποίος έληξε το 1982, καλωσόρισε έναν γιο, τον Oliver, 46 ετών, καθώς και την κόρη τους Kate, 43 ετών.

Ο Russell ήταν, επίσης, στο παρελθόν παντρεμένος με τη Season Hubley από το 1979 έως το 1983. Η Hawn και ο Russell επανασυνδέθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Swing Shift του 1984, στην οποία συμπρωταγωνίστησαν.

Favorite Kurt Russell movie?

Overboard
With Goldie Hawn
Great movie
Funny! pic.twitter.com/cT5VGScSVE

— Ed A (@musicmaned) May 30, 2023

Οι δυο τους ξεκίνησαν σχέση και έφεραν στη ζωή τους έναν γιο, τον 36χρονο Wyatt, το 1986, και συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία Overboard, η οποία έκανε πρεμιέρα την επόμενη χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα