Glam Bang: 6 φανταχτερά looks για να γιορτάσετε τον 15αύγουστο με στιλ

09:04 14/8/2023 - Πηγή: InStyle

Επιτέλους καταφθάνει μια από τις πιο ευτυχισμένες και λαμπερές ημέρες του ελληνικού ημερολογίου: ο 15Αύγουστος! Αυτή η σπουδαία γιορτή, αφιερωμένη στην Παναγία, παραδοσιακά συνοδεύεται από λαμπερές εορταστικές εκδηλώσεις, διακοπές και ηλιοκαμένα χαμόγελα που αντανακλούν τη χαρά της στιγμής.

Αποτελεί επίσης την αφορμή να χαρίσουμε στον εαυτό μας ένα άκρως εντυπωσιακό και αξέχαστο look που θα ξεχωρίζει ανάμεσα στις τόσες καλοντυμένες που θα βγουν να το γιορτάσουν!

Χορεύοντας με… τα κρόσια

Ετοιμαστείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις με ένα μίνι κόκκινο φόρεμα που συνδυάζει την κλασική γοητεία

του χρώματος με την παιχνιδιάρικη κίνηση των κροσιών. Ένα τέτοιο ρούχο εκπέμπει αυτοπεποίθηση και αισθησιασμό, αλλά αποπνέει επίσης και μια fun ενέργεια που σε καλεί να χορέψεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R O C K Y B A R N E S (@rocky_barnes)

Εξωγήινη λάμψη

Εκθαμβωτικό και με φουτουριστικές αναφορές, το μεταλλικό μάξι φόρεμα είναι η ιδανική επιλογή για μια βραδινή γιορτή κάτω από το φως του φεγγαριού. Το εφέ του μεταλλικού υφάσματος δίνει έναν αέρα μυστηρίου, ενώ η εκκεντρική του λάμψη μας ξυπνά αναμνήσεις από τη disco εποχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Θαλασσινή κι ελληνική

Φέρτε μια ανάλαφρη αύρα της θάλασσας με ένα σύνολο που συνδυάζει την κλασική κομψότητα με τον ρομαντισμό του κλος. Επιλέξτε μια εμπριμέ κλος φούστα σε απαλές αποχρώσεις της θάλασσας και του λευκού και συνδυάστε την με ένα one-shoulder τοπ για να δημιουργήσετε μια υπέροχη ισορροπία μεταξύ κλασικού και σύγχρονου. Αυτό κι αν θα πει γιορτή του Ελληνισμού!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Ανεβάστε τη θερμοκρασία

Το κίτρινο είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού και η τέλεια επιλογή για μια λαμπερή γιορτή σαν τον 15αύγουστο. Δοκιμάστε λοιπόν, ένα κίτρινο φόρεμα με cut outs που θα αναδείξει την σιλουέτα σας και θα προσθέσει μια απροσδόκητη δόση sexiness. Ολοκληρώστε το look με χρυσά αξεσουάρ και είστε έτοιμες να θαμπώσετε τους πάντες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rocío Osorno (@rocioosorno)

Day to night

Για μια ανεπιτήδευτα λαμπερή εμφάνιση, συνδυάστε μια μίνι παγιετέ φούστα με ένα κλασικό λευκό πουκάμισο. Η αντίθεση ανάμεσα στη λάμψη των παγιετών και την κομψή γραμμή του πουκαμίσου δημιουργεί μια μοναδική εμφάνιση ιδανική τόσο για το πρωί όσο και για το βράδυ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Γιορτάστε το παραθαλάσσια

Αναβαθμίστε το κλασικό μαγιό σας προσθέτοντας ένα κομψό παρεό που θα δώσει μια παιχνιδιάρικη και ιδιαίτερη νότα στην εμφάνισή σας. Επιλέξτε ένα παρεό με φωτεινά χρώματα και εντυπωσιακά μοτίβα που θα σας ανανεώσουν με ενέργεια και χαρά ή κάτι στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το μαγιό έτσι ώστε να δημιουργεί την εντύπωση ότι πρόκειται για φόρεμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Χρόνια Πολλά!

Keywords
Τυχαία Θέματα