Gisele Bündchen: Σιγήν ιχθύος για το ειδύλλιό της με τον Joaquim Valente αλλά δηλώνει ανοικτή στον έρωτα μετά τον Tom Brady

10:30 8/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Gisele Bündchen είναι σε μια νέα φάση στη ζωή της. Και αυτό ήταν ολοφάνερο στη συνέντευξη που έδωσε στη Robin Roberts. Tο supermodel προτίμησε κρατήσει σιωπή για το “ιδιωτικό” της ειδύλλιο με τον Joaquim Valente, κάτι που επεσήμανε η παρουσιάστρια του 30λεπτου αφιερώματος του Hulu με τίτλο “IMPACT x Nightline: Gisele Bündchen: Climbing the Mountain”.

Όπως είπε η Roberts είπε στους τηλεθεατές, η Gisele δεν ήθελε να σχολιάσει άμεσα τις φήμες για τα ραντεβού με τον προπονητή της στο jiu-jitsu, δηλώνοντας ότι η Bündchen “θέλει να κρατήσει την προσωπική της ζωή ιδιωτική”.

Ωστόσο, όταν η παρουσιάστρια ρώτησε την Bündchen – η οποία μοιράζεται τα παιδιά Benjamin, 14, και Vivian, 11, με τον πρώην σύζυγό της Tom Brady – αν θα ήταν “σε θέση να ανοίξει ξανά την καρδιά της σε κάποιον”, εκείνη έλαμψε με ένα μεγάλο χαμόγελο, ενώ αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να πιστεύει στην αγάπη.

“Αυτήν τη στιγμή, πραγματικά η προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου και η δημιουργία αυτού του όμορφου καταφυγίου για την οικογένειά μου, αλλά μετά ναι, γιατί όχι;”, είπε και πρόσθεσε: “Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Δεν έχω κρυστάλλινη σφαίρα που να λέει τι θα συμβεί αύριο, αλλά ναι”.

Στο μεταξύ, αφού δόθηκε στη δημοσιότητα το teaser της εκρηκτικής συνέντευξης όπου είδαμε τη Gisele να κλαίει για τον χωρισμό από τον Tom Brady, η ίδια και ο νέος σύντροφός της, Joaquim Valente, εντοπίστηκαν στην έπαυλη της στο Μαϊάμι.

Gisele Bündchen’s boyfriend Joaquim Valente seen leaving model’s Miami home after teary interview teaser https://t.co/3iB996paxu pic.twitter.com/zI1YxAMv0L

— Page Six (@PageSix) March 7, 2024

Ο δάσκαλος jiu-jitsu φωτογραφήθηκε να φεύγει από την έπαυλη, ενώ η Bündchen απαθανατίστηκε να επιστρέφει στο σπίτι της αργότερα μέσα στην ημέρα.

Ο Valente φαινόταν σκυθρωπός και σοβαρός καθώς έβγαινε από το σπίτι της Bündchen αξίας 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων από την μπροστινή πόρτα. Η Bündchen έφτασε στο κτήμα της χωριστά από τον σύντροφό της και έδειχνε σκεφτική, ενώ χαιρετούσε τον σκύλο της. Το μοντέλο εντοπίστηκε μια μέρα πριν η Roberts δημοσιεύσει επίσημα την πλήρη συνέντευξη στο Hulu, στην οποία η Bündchen φαίνεται να καταρρέει για τον πρώην σύζυγό της. Στο teaser, το οποίο κυκλοφόρησε την Τετάρτη, η Roberts ρώτησε το supermodel πώς τα πάει, με αποτέλεσμα εκείνη να κομπιάσει.

“Συγγνώμη, παιδιά. Δεν ξέρω. Μπορώ να έχω ένα λεπτάκι;” ρώτησε, στρέφοντας το πρόσωπό της μακριά από την κάμερα καθώς η φωνή της έτρεμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα