Geri Halliwell: Η δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού

18:46 3/3/2024 - Πηγή: InStyle

H Formula 1 έκανε πρεμιέρα για το Πρωτάθλημα του 2024. Όμως, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε σε ένα Spice Girl και στον team principal της Red Bull. Ο λόγος για την Geri Halliwell και το σκάνδαλο που ξέσπασε, φέρνοντας στο προσκήνιο φήμες για απιστία του συζύγου της, Christian

Horner.

Η Halliwell, η οποία παντρεύτηκε τον Horner σε έναν λαμπερό γάμο το 2015, προσγειώθηκε στο Μπαχρέιν με ιδιωτικό αεροπλάνο το βράδυ της Πέμπτης. Βρέθηκε εκεί για να συναντήσει τον σύζυγό της πριν από τον πρώτο αγώνα της σεζόν.

Η διαρροή που έφερε ένταση στο ζευγάρι

Το ζευγάρι πίστευε πώς τα προβλήματα που αντιμετώπισαν με την καταγγελία που δέχθηκε ο Horner από μια γυναίκα υπάλληλο, ανήκουν στο παρελθόν. Να σημειωθεί ότι και η Red Bull απάλλαξε τον Horner από όλες τις κατηγορίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Geri (@gerihalliwellhorner)

Υπήρξε όμως μια διαρροή που άλλαξε τα δεδομένα.

Τα μηνύματα “φωτιά” που αντάλλαξε ο Horner με τη γυναίκα υπάλληλο, διέρρευσαν σε δημοσιογράφους. Σύμφωνα με την Mail, το πρώην Spice Girl έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο πριν τη διαρροή και “επαθε σοκ” όταν έφτασε και ενημερώθηκε. Σύμφωνα με το φιλικό της περιβάλλον η Geri ήταν πολύ στεναχωρημένη και ήθελε να γυρίσει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο. ‘Οπως όλα δείχνουν όμως, άλλαξε γνώμη.

Η Geri Halliwell διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με αυτή την κίνηση

Παρ’ όλες τις φήμες περί χωρισμού, η Geri Halliwell εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της, Christian Horner, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Μάλιστα, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα φιλί μπροστά στις κάμερες, θέλοντας να διαψεύσουν εμμέσως τις φήμες που τους ήθελαν σε διάσταση. Αναμένουμε να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουν τη νέα “κρίση” στη σχέση τους, όταν τα φώτα σβήσουν…

Keywords
Τυχαία Θέματα