Friends: Βρέθηκαν αδημοσίευτα σενάρια της σειράς και θα βγουν σε δημοπρασία

08:13 13/1/2024 - Πηγή: InStyle

Βρέθηκαν πρωτότυπα σενάρια από δύο επεισόδια των Friends που δεν κατέληξαν ποτέ να γίνουν επεισόδια και θα βγουν σε δημοπρασία.

Το 1998, ένα μέλος του προσωπικού στα Fountain Studios στο Wembley, όπου γυρίστηκαν αυτά τα δύο επεισόδια, ανακάλυψε δυο προσχέδια του τελικού της τέταρτης σεζόν. Tα συγκεκριμένα σενάρια αφορούν δύο επεισόδια που γυρίστηκαν στη Βρετανία, και βρέθηκαν

στα σκουπίδια. Ενώ είχαν επιχειρήσει να τα καταστρέψουν για πάντα για «να μη διαρρεύσει το τέλος», έφτασαν στα χέρια της Amanda Butler, υπεύθυνης δημοπρασιών της Hanson Ross.

Η Amanda θέλει να πουλήσει αυτά τα σενάρια. Aν και δήλωσε πώς θα έπρεπε να είχαν καταστραφεί, είναι ευτυχής που σώζει ένα τόσο σημαντικό κομμάτι των Friends. Τα σενάρια αναμένεται να πουληθούν σε μια δημοπρασία και θα περιλαμβάνουν επίσης ένα φούτερ με κουκούλα με το logo της σειράς και ένα σετ DVD Friends.

Η κυρία Μπάτλερ, εξηγεί πως αν και δε γνωρίζει σε ποιον ανήκουν τα σενάρια, είναι πολύ πιθανόν να βρέθηκαν εκεί από κάποιο μέλος από το καστ ή τo συνεργείο της εκπομπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα