French Aesthetics: Πώς συνδυάζουν τα τζιν παντελόνια τα πιο chic κορίτσια του Παρισιού

08:45 29/7/2023 - Πηγή: InStyle

Στους δρόμους του Παρισιού, αντικρίζουμε μια αίσθηση μοναδικής κομψότητας, μια υπέροχη αισθητική που περιπλέκεται με την αύρα της πόλης.

Οι γυναίκες της πιο ρομαντικής πόλης αποτελούν πηγή έμπνευσης, παραμένοντας πάντα ανεπιτήδευτες και παράλληλα αισθησιακές. Ένα ρούχο που αγαπούν και φορούν ανελλιπώς είναι το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι. Είναι το κομμάτι εκείνο που ενώνει το casual με το chic, ενσαρκώνοντας με ευκολία την παριζιάνικη φινέτσα.

Με τι το συνδυάζουν όμως τα πιο καλαίσθητα κορίτσια της

Ευρώπης και δείχνουν τόσο υπέροχες;

Τζιν με αμάνικη μαρινιέρα και μπαλαρίνες

Η απλότητα μιας μαρινιέρας συναντά τη χαλαρότητα του τζιν, δημιουργώντας μια ουσιαστική και κομψή εμφάνιση. Οι Παριζιάνες επιλέγουν συχνά μπαλαρίνες για αυτό το look, προσδίδοντας μια άνετη αίσθηση σε κάθε τους βήμα. Η ελεύθερη κίνηση του τζιν, συνδυασμένη με τη χαλαρή γραμμή της μαρινιέρας δημιουργεί μια ισορροπία που αγκαλιάζει, με το πνεύμα του Παρισιού, κάθε γυναικεία σιλουέτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adenorah (@annelauremais)

Λευκό τζιν με εμπριμέ πουκάμισο

Η αστείρευτη κομψότητα του λευκού τζιν και η δροσερή υφή του εμπριμέ πουκάμισου ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα outfit όνειρο! Αυτό το σύνολο αποπνέει μια αβίαστη κομψότητα και μια καλοκαιρινή φρεσκάδα που είναι τόσο χαρακτηριστικά του στιλ των parisian girls.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne-Victoire Lefevre (@vikilefevre)

Back to Denim: Αυτά είναι τα tops που φορούν τα fashion girls με τα τζιν τους τώραΤζιν με ρομαντικό cropped top

Τα κορίτσια αυτά έχουν το θαυμαστό ταλέντο να συνδυάζουν το cool με το gilry και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία. Το non gender τζιν παντελόνι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον ρομαντισμό του cropped top, «χτίζοντας» έναν ανατρεπτικό συνδυασμό που μαγνητίζει τα βλέμματα και καθιστά τις Παριζιάνες ακαταμάχητες. Special tip: για έξτρα παριζιάνικη δόση συνοδεύστε το outfit με ένα ξύλινο καλαθάκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe Lecareux (@chloelecareux)

Τζιν με off-shoulder τοπ

Τα κορίτσια αυτά ξέρουν να δείχνουν και ώμο! Η μινιμαλιστική γοητεία ενός off-shoulder τοπ ταιριάζει τέλεια με το χαλαρό πνεύμα του τζιν παντελονιού. Το look αυτό προσφέρει μια διαχρονική κομψότητα που είναι τόσο αγαπητή και χιλιοφορεμένη από τις Γαλλίδες. Μεταφέρει κατά κάποιον τρόπο τον κλασικό ρομαντισμό του Παρισιού στην σύγχρονη εποχή, δημιουργώντας μια πραγματικά εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucie Mahé (@lucie.rose.mahe)

Τζιν με πλεκτό ζακετάκι και slingbacks

Το πλεκτό ζακετάκι και τα slingbacks παπούτσια συνθέτουν ένα στιλάτο και άνετο σύνολο χωρίς φρου-φρου κι αρώματα και χωρίς καθόλου δυσκολία. Οι Παριζιάνες αγαπούν αυτήν την πρόκληση να συνδυάσουν αντίθετα ρούχα που τελικά έρχονται σε πλήρη αρμονία, καθώς αυτό περιγράφει το πνεύμα του Παρισιού που πάντα αναζητά τον παράδοξο συνδυασμό και την καλλιτεχνική ματιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mélodie (@melodiebance)

Τζιν με φλοράλ πουκάμισο

Το φλοράλ πουκάμισο αποτελεί κομμάτι-κλειδί της παριζιάνικης εκλεκτής γκαρνταρόμπας. Με το τζιν παντελόνι να υπογραμμίζει τη λεπτή τους θηλυκότητα, το φλοράλ πουκάμισο προσφέρει χρώμα και ζωντάνια στο τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, το φρέσκο αυτό «πάντρεμα» θεωρείται ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα του παριζιάνικου στιλ. Πιθανότατα, τα parisian girls να διαθέτουν και ολόκληρη συλλογή με φλοράλ πουκάμισα, τα οποία πάντοτε συνδυάζουν με το αγαπημένο τους τζιν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabina Socol (@sabinasocol)

Τζιν Σορτς: Από τις celebrities στις royals – Πώς να τα φορέσετε με στιλ και ευκολία

Keywords
Τυχαία Θέματα