Formula 1 Style: Η Rihanna κάνει τάση το racing trend

Για ακόμα μια φορά, η Rihanna επιβεβαιώνει την άψογη αισθητική της. Έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Grand Prix της Formula 1 στο Λας Βέγκας, από τα mommy duties στον αγώνα! Η διάσημη τραγουδίστρια μεταμόρφωσε τον αγωνιστικό χώρο σε πασαρέλα μόδας. Δημιούργησε νέες τάσεις, αναδεικνύοντας το racing trend, όπως μόνο αυτή θα

μπορούσε να κάνει.

Bad Gal is back!

Φορώντας ένα oversized μαύρο δερμάτινο μπουφάν του οίκου Balenciaga, συνδυασμένο με τα χαρακτηριστικά παπούτσια του brand σε γκρι μολυβί και αυτά, η Rihanna επιστρέφει για τα καλά στις street style εμφανίσεις της, τις οποίες εδώ που τα λέμε δεν άφησε ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Το αιχμηρό look συμπλήρωσε με μια μαύρη φούτερ ζακέτα με φερμουάρ, μαύρα γυαλιά ηλίου και διαμαντένια κοσμήματα. Τα τελευταία δεν τα αποχωρίζεται σε καμία της εμφάνιση. Το τολμηρό κόκκινο κραγιόν δε και τα μελί, ξανθά μαλλιά της ήταν οι λεπτομέρειες που έκαναν το outfit να «φωνάζει» θηλυκότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Ο A$AP Rocky, από την πλευρά του, επέλεξε ένα casual ντύσιμο με ένα μπλε πουκάμισο και λευκό t-shirt. Το παντελόνι ήταν το κλασικό φαρδύ τζιν, το αγαπημένο του!. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Λας Βέγκας, συζήτησαν μια πιθανή συνεργασία με τη Rihanna στο πλαίσιο της Puma. Ο προβληματισμός τους όμως αφορούσε την οικογενειακή πλευρά της ζωής του. Τα δύο αγοράκια τους είναι πάνω από όλα. Και ο νεογέννητος Riot Rose και ο 18 μηνών RZA, είναι η καλύτερη δημιουργία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα