Eva Longoria: Η εξομολόγηση για τη φιλία της με τη Victoria Beckham – “Είμαστε αχώριστες”

11:01 4/6/2023 - Πηγή: InStyle

Αυτοί που δεν πιστεύουν στις γυναικείες φιλίες μπορούν να διαβάσουν τη συνέντευξη της Eva Longoria, η οποία μιλά για την καλύτερη φίλη της Victoria Beckham και λιώνει.

Σε συνέντευξή της στους Times, η Eva Longoria μίλησε με ειλικρίνεια για την πολυετή φιλία της με τη Victoria Beckham και είπε ότι οι δυο τους έχουν δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο δεσμό που έχει παραμείνει ισχυρός όλα αυτά τα χρόνια.

“Είμαστε μπιζέλια σε μια φλούδα”, είπε η Longoria, περιγράφοντας τη φιλία τους. “Μακάρι ο κόσμος να ήξερε πόσο αστεία, γοητευτική και έξυπνη είναι η Victoria“, πρόσθεσε. “Είναι ο πιο αστείος άνθρωπος. Νομίζω ότι είναι εσωστρεφής, αλλά μαζί μου είναι εξωστρεφής. Είμαστε αχώριστες”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Η Longoria γνώρισε τη σχεδιάστρια μόδας μέσω του πρώην συζύγου της Tony Parker, ο οποίος ήταν φίλος με τον David Beckham. Είπε ότι αφού οι Beckham μετακόμισαν στο Λος Άντζελες, τα δύο ζευγάρια έκαναν παρέα – και μάλιστα σημείωσε ότι ο David “είναι καταπληκτικός μάγειρας.”

Η Longoria σημείωσε ότι καθώς ερχόταν πιο κοντά με τη Victoria, σχεδίαζαν συναντήσεις στο Λονδίνο ή στο Παρίσι – την αγαπημένη πόλη της Longoria.

“Περνάμε βράδια μαζί, κοιμόμαστε κυρίως στη φάρμα τους ή στο Λονδίνο. Συνήθως απλά φλυαρούμε όλη τη νύχτα“, παραδέχτηκε.

“Είναι εξαιρετικά πιστή”, συνέχισε. “Δεν υπάρχει στιγμή που να μην μπορώ να της τηλεφωνήσω, που να μην είναι διαθέσιμη, που να μην πετάει για να με δει ή που να πετάω εγώ για να τη δω. Ή κάνω επιδρομή στην ντουλάπα της. Μου δίνει μητρικές συμβουλές και επιχειρηματικές συμβουλές.”

Keywords
Τυχαία Θέματα