Eurovision: Το «καρφί» του Σαρμπέλ για τη Μαρίνα Σάττι – «Εκπροσωπείς μια χώρα, δεν εκπροσωπείς μόνο τον εαυτό σου»

21:01 13/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Σαρμπέλ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Fay’s Time” τη Δευτέρα. Όπως ήταν φυσικό ο τραγουδιστής μίλησε για τη Eurovision και την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε, αλλά και το θέμα που δημιουργήθηκε με τα χασμουρητά και τις γκριμάτσες της στη συνέντευξη Τύπου της Ισραηλινής τραγουδίστριας.

«Η Μαρίνα ήταν πάρα πολύ καλή στη σκηνή και ο Φωκάς Ευαγγελινός εκπληκτικός. Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα και τραγούδησε

ωραία. Ήταν πολύ καλή. Πήγε πολύ καλά, δεν είναι μόνο το νούμερο της θέσης. Ολόσωστη», είπε αρχικά ο Σαρμπέλ.

Για τα χασμουρητά και τις γκριμάτσες της Μαρίνας Σάττι, ο Σαρμπέλ τόνισε: «Μου αρέσει που είναι αυθόρμητη, όμως, εκπροσωπείς μία χώρα δεν εκπροσωπείς μόνο τον εαυτό σου. Κι εγώ είμαι από την Ανατολή και το ζούμε λίγο πιο έντονα το συγκεκριμένο θέμα. Εκπροσωπείς μία χώρα που είναι ευγενική, φιλική και φιλόξενη. Δεν εκπροσωπείς τον εαυτό σου.

Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα και έχω κολλητούς στην Παλαιστίνη που έχουν χάσει ανθρώπους. Το ζω πολύ έντονα. Παρόλα αυτά θα πήγαινα και δεν θα μιλούσα. Δεν φέρνεις πολιτική θέση σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. Δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, αλλά μία Ελλάδα που δεν είναι μέσα σε αυτά. Θα έπρεπε τα πολιτικά να μπλέκονται λιγότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα