Emma Chamberlain: Το προϊόν μακιγιάζ που έχει πάντα στην τσάντα της – και δεν πρέπει να λείπει ούτε από τη δική σας

13:15 22/3/2024 - Πηγή: InStyle
Το go to μακιγιάζ της Emma Chamberlain είναι πολύ πιο απλό από ό,τι νομίζαμε.

Η Emma Chamberlain είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας it girls. Όταν λοιπόν την ρώτησαν σε μία συνέντευξη ποιο μακιγιάζ την κάνει να αισθάνεται πιο άνετα, μείναμε έκπληκτοι από την απάντησή της, μιας και είναι η βασίλισσα των makeup tutorials στο youtube. Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι ελάχιστα και χαρίζουν το απόλυτο no makeup makeup. Το ‘less is more’

λοιπόν κυριαρχεί και στη γενιά Ζ, και μάλιστα στις πιο διάσημες εκπροσώπους της.

View this post on Instagram

A post shared by emma chamberlain (@emmachamberlain)

Το καθημερινό μακιγιάζ της Emma Chamberlain

“Χρησιμοποιώ ένα πολύ ελαφρύ foundation, και μερικές φορές μόνο concealer. Αυτό που λατρεύω είναι η πούδρα bronzer την οποία απλώνω στα μήλα αλλά και στα μάτια μου. Στα χείλη βάζω ένα σκούρο, ροδακινί-καφέ μολύβι χειλιών με λάμψη και τέλος, μία καφέ μάσκαρα” αποκαλύπτει η 22χρονη socialite και πετυχημένη επιχειρηματίας. (Σημείωση: Αν και εμείς είμαστε οπαδοί της μαύρης μάσκαρα, συμφωνούμε στο ότι η καφέ μάσκαρα τονίζει το βλέμμα με διακριτικό τρόπο.)

View this post on Instagram

A post shared by emma chamberlain (@emmachamberlain)

Το προϊόν που έχει πάντα μαζί της

Όπως και εμείς, έτσι και η Emma λατρεύει τα κραγιόν. “Δεν νιώθω ο εαυτός μου αν δεν φοράω κραγιόν ή lipgloss. Θα ήθελα να μπορούσα να ονομάσω μόνο ένα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά έχω μαζί μου ένα διαφορετικό. Εξαρτάται από τη μέρα. Μερικές φορές, είναι ένα lipgloss με χρώμα, άλλες φορές ένα μολύβι χειλιών και άλλες ένα κραγιόν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα