«Emily in Paris» : Γιατί ανυπομονούμε τόσο πολύ για τη νέα σειρά του Netflix;

09:12 8/9/2020 - Πηγή: InStyle
1/14 Instagram @emilyinparis 2/14 Instagram @emilyinparis 3/14 Instagram @emilyinparis 4/14 Instagram @emilyinparis 5/14 Instagram @emilyinparisdaily 6/14 Instagram @emilyinparisdaily 7/14 Instagram
@emilyinparisdaily 8/14 Instagram @emilyinparisdaily 9/14 Instagram @emilyinparisdaily 10/14 Instagram @emilyinparisdaily 11/14 Instagram @cineuniversechile 12/14 Instagram @cineuniversechile 13/14 Instagram @cineuniversechile 14/14 Instagram @cineuniversechile

Εάν έχεις δει αμέτρητες φορές κάθε σεζόν του Sex and the City, εάν ξέρεις απ’έξω τους διαλόγους από το Gossip Girl και το The Devil wear Prada, τότε σίγουρα χρειάζεται να σημειώσεις την πρεμιέρα που έρχεται στις 2 Οκτωβρίου. Ο λόγος για τη νέα σειρά με τίτλο Emily in Paris, η οποία συνδυάζει στοιχεία που λατρεύουμε πολλές γυναίκες. Το ειδυλλιακό τοπίο του Παρισιού, τη μόδα, το στιλ και τη Lily Colins.

Η σειρά Emily in Paris πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου στο Netflix αφορά μία Αμερικανίδα, την Emily που υποδύεται η Lily Colins, η οποία μετακομίζει από το Σικάγο στο Παρίσι για να ασχοληθεί με τη δουλειά των ονείρων της. Συγκεκριμένα, ονειρεύεται και πετυχαίνει να αναλάβει τα social media μία μεγάλης εταιρείας μόδας. Η σειρά, που θα αποτελείται από 10 μισάωρα επεισόδια, είναι δημιούργημα του Darren Star, ο οποίος είναι και δημιουργός του Sex and the City, ενώ την ενδυματολογική επιμέλεια έχει αναλάβει η Patricia Field, που είχε συμμετάσχει επίσης στο Sex and the City.

Από ό,τι έχουμε δει μέχρι στιγμής από τις φωτογραφίες και από το τρέιλερ, η αισθητική της σειράς και τα looks της πρωταγωνίστριας πρόκειται να κερδίσουν την αγάπη κάθε fashioninstas και αυτό μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:


Instafeed

Keywords
Τυχαία Θέματα
Emily, Paris,Netflix