Dua Lipa: Επιμένει ότι είναι single μετά το καυτό ραντεβού με τον Trevor Noah

18:26 8/10/2022 - Πηγή: InStyle

Η Dua Lipa έσπευσε να επιβεβαιώσει ότι είναι μόνη της έπειτα από την έντονη φημολογία ότι έχει σχέση με τον κολλητό της, Trevor Noah, αφού το ζευγάρι απόλαυσε ένα ραντεβού την περασμένη εβδομάδα.

Η popstar ξεκαθάρισε τα πράγματα μιλώντας στο podcast iHeartRadio: “Είναι πραγματικά υπέροχο να είμαι μόνη” επέμεινε η Dua Lipa. H 25χρονη τραγουδίστρια εξήγησε ότι είναι η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που έχει την ευκαιρία να είναι μόνη της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

“Για εμένα, αυτή είναι η πρώτη χρονιά που δεν ήμουν σε σχέση. Ήταν πραγματικά τέλειο που ήμουν μόνη και σκεφτόμουν μόνο τον εαυτό μου και κατά κάποιον τρόπο ήμουν αρκετά εγωίστρια“. Συνέχισε εξηγώντας ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε πολύ χρόνο να επικεντρωθεί στον εαυτό της, προσθέτοντας: “Όταν βρίσκεις κάποιον που σε μαλακώνει πραγματικά και σε ηρεμεί —νομίζω ότι αυτό είναι του Λέοντα- αυτό κάνει μεγάλη διαφορά“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Η Dua έδωσε τέλος στη σχέση της με τον Anwar Hadid τον Δεκέμβριο του 2021, έπειτα από δύο χρόνια, ενώ πριν είχε σχέση πέντε χρόνια με τον Isaac Carew. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η τραγουδίστρια πυροδότησε εικασίες ότι έβγαινε με τον Trevor Noah του Daily Show, καθώς το ζευγάρι φαινόταν να έχει έρθει κοντά στη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου στη Νέα Υόρκη. Η Dua και ο Trevor φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται, ενώ βρίσκονταν για δείπνο στο Miss Lily’s, ένα τζαμαϊκανό εστιατόριο στο East Village.

Keywords
Τυχαία Θέματα