Drew Barrymore: Απαντά στην “κριτική” του Hugh Grant για το… τραγούδι της – “Αυτό είναι για εσένα”

12:05 17/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Hugh Grant προωθούσε τη νέα του ταινία “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” σε νέα συνέντευξή του στο WIRED, όπου του ζητήθηκε να απαντήσει σε μερικές από τις “πιο ψαγμένες ερωτήσεις του διαδικτύου”, όταν έκανε πλάκα με την Drew Barrymore.

Η

μία από τις ερωτήσεις αφορούσε στην ταινία στην οποία συμπρωταγωνίστησαν οι δύο σταρ, το Music & Lyrics, του 2007 και στο αν ο Hugh Grant τραγουδούσε πραγματικά ή όχι. Ο σταρ άδραξε την ευκαιρία να κάνει πλάκα στη συμπρωταγωνίστριά του και τις… φωνητικές της ικανότητες.

Ο Grant αποκάλυψε ότι πράγματι τραγουδούσε, προσθέτοντας ότι ήταν “λίγο αυτορυθμιζόμενος, αλλά όχι τόσο άσχημα όσο κάποιοι άλλοι”, και πρόσθεσε: “Η Drew Barrymore έπαιζε σε αυτή την ταινία μαζί μου και δεν νομίζω ότι θα την πείραζε να πω ότι τραγουδούσε φρικτά”

Οι συμπρωταγωνιστές του στο Dungeons & Dragons άρχισαν να γελούν, ενώ ο Grant πρόσθεσε: “Έχω ακούσει σκυλιά να γαυγίζουν καλύτερα από ό,τι τραγουδά”, αν και παραδέχτηκε: “Μόλις την κουρδίσανε, ακουγόταν πολύ καλύτερα από μένα, γιατί έχει καρδιά και φωνή και rock’n’roll, ενώ εγώ ακούγομαι σαν την Julie Andrews.”

Και τώρα ήρθε η σειρά της Drew να απαντήσει στον Grant, τραγουδώντας στο Instagram το κομμάτι από την ταινία τους, “A Way Back Into Love.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Τραγούδησε μερικούς στίχους του τραγουδιού σε μια βούρτσα μαλλιών, πριν κοιτάξει στην κάμερα και απευθυνθεί στον πρώην συμπρωταγωνιστή της. “Ω Hugh… bert, Hugh-bert. Αυτό είναι για σένα”, είπε η Barrymore χαμογελώντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα