Demi Moore: Στο πλευρό της κόρης της Tallulah Willis μετά το body-shaming

15:56 17/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η Demi Moore εξέφρασε την απόλυτη στήριξη στην κόρη της Tallulah Willis, που δέχθηκε body-shaming άλλη μια φορά, στα social media.

Η Tallulah Willis δεν αφήνει τα troll που της επιτίθενται για την εικόνα της και τα κιλά της να την καταβάλουν και η διάσημη μαμά της, Demi Moore, δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη.

Η σχεδιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα

από τα προσβλητικά σχόλια που λαμβάνει στον λογαριασμό της στο instagram και σημείωσε στη λεζάντα: “Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μοιραστούμε αυτό, ότι συμβαίνει αυτό, ότι συμβαίνει σε ένα άτομο στην ανάρρωση, που ήταν ειλικρινής για το πόσο πολύ άρρωστη ήταν/είναι και εργάζεται καθημερινά για να βρει ασφάλεια και σπίτι μέσα στο δέρμα της. Ένιωσα πραγματικά σημαντικό να σας δείξω αυτό, ότι συμβαίνει αυτό. Είμαι πολύ ευγνώμων που έφτασα σε ένα μέρος όπου δεν διαλύομαι από λόγια ξένων (στο μεγαλύτερο μέρος) Σ’ αγαπώ και μου αρέσεις – ο εαυτός μου, συμπεριλαμβανομένου!” έγραψε

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

Η Demi Moore έσπευσε να εκφράσει την απόλυτη στήριξη στη στην κόρη της: “Είμαι τόσο περήφανη για σένα! Οι άνθρωποι συχνά μπορούν να αντανακλούν μόνο τον δικό τους φόβο. Να είσαι εσύ σε όλες τις μορφές σου και να συνεχίσεις να λάμπεις με το υπέροχο λαμπρό φως σου!“, έγραψε η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα