David Beckham: Το αξιολάτρευτο βίντεο με την κόρη του

10:11 22/4/2022 - Πηγή: InStyle

Ο David Beckham είναι τελικά ένας κλασικός ‘χαζομπαμπάς’.

Ο 46χρονος ποδοσφαιριστής έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά μαζί με τη σύζυγό του, Victoria. Είναι πατέρας του 23χρονου Brooklyn, του 19χρονου Romeo, του 17χρονου Cruz και της 10χρονης Harper. Φαίνεται να έχει μια μεγαλύτερη αδυναμία στην κόρη του. Μάλιστα, περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί και ο Βρετανός αθλητής μοιράζεται αξιολάτρευτα στιγμιότυπα

στον προσωπικό λογαριασμό του στα social media.

David Beckham: Κολύμπησε με καρχαρίες μαζί με τον γιο του Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Αυτήν την περίοδο, η διάσημη οικογένεια βρίσκεται στην Αμερική. Ο λόγος είναι, φυσικά, ο γάμος του Brooklyn με τη Nicola Peltz που πραγματοποιήθηκε στην ηλιόλουστη Florida. Ο David Beckham και η μικρή Harper πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα, πηγαίνοντας μαζί στο γήπεδο. Παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα του NBA των Miami Heat εναντίον των Atlanta Hawk. Δημοσιεύοντας ένα χαριτωμένο βίντεο στο instagram του, μας έδειξε την κόρη του να παρακολουθεί τον αγώνα και να ζητωκραυγάζει για τον αγαπημένο της παίκτη. Παρατηρώντας την ανάρτηση, ένα έχουμε να πούμε: Είναι ίδια ο πατέρας της!

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, όχι μόνο λόγω της εμφάνισής τους αλλά και επειδή μοιράζονται το ίδιο πάθος για τα σπορ. “Τι μπορώ να πω… η Harper Seven είναι fan του Jimmy Butler και των Miami Heat”, ακούγεται να λέει χιουμοριστικά ο David.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Keywords
Τυχαία Θέματα