Daniel Radcliffe: O Harry Potter θα γίνει πατέρας – Έγκυος η σύντροφός του στο πρώτο τους παιδί

10:10 26/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Daniel Radcliffe θα γίνει μπαμπάς! Εκπρόσωπος του σταρ του Harry Potter επιβεβαίωσε ότι αυτός και η σύντροφός του Erin Darke περιμένουν το πρώτο τους παιδί, έπειτα από περισσότερα από 10 χρόνια σχέσης.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Kill Your Darlings το 2013 κι έκτοτε είναι αχώριστοι.

Ο 33χρονος Radcliffe είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο PEOPLE

ότι αυτός και η 38χρονη Darke είναι πραγματικά ευτυχισμένοι μαζι, προσθέτοντας τον περασμένο Μάρτιο ότι “έχω μία πραγματικά όμορφη ζωή. Είμαι με τη σύντροφό μου σχεδόν μία δεκαετία πάνω κάτω.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Radcliffe (@daniel9340)

Συνεργάστηκαν ξανά στην ταινία “Don’t Think Twice” του 2016 και στην 3η σεζόν της σειράς “Miracle Workers” του TBS του Radcliffe και είπε ότι η εμπειρία “ήταν απίστευτα ξεχωριστή και αισθάνθηκε υπέροχα”, αλλά ήταν τυχαίο γεγονός.

“Σίγουρα μας αρέσει [να δουλεύουμε μαζί], αλλά δεν είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε συνέχεια“, είπε.

“Ελπίζουμε ότι θα κάνουμε περισσότερα στο μέλλον, αλλά και οι δύο γράφουμε επίσης“, πρόσθεσε ο Radcliffe. “Οπότε ίσως γράψουμε κάτι μαζί κάποια στιγμή, και αυτό θα ήταν ωραίο.”

Αν και το ζευγάρι έχει κρατήσει τη σχέση του κυρίως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Darke τον συνόδευσε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας του Weird: The Al Yankovic Story στο TIFF τον Σεπτέμβριο.

Daniel Radcliffe is expecting his first baby with girlfriend Erin Darke. pic.twitter.com/QyrF95adeC

Pop Crave (@PopCrave) March 25, 2023

Ο Radcliffe δήλωσε στο Newsweek τον Οκτώβριο ότι “δεν θα ήθελε φήμη για το παιδί του”, αν και: “Θέλω τα παιδιά μου, αν και όταν υπάρξουν… θα ήθελα να είναι κοντά σε κινηματογραφικά πλατό. Ένα όνειρο θα ήταν να έρθουν σε ένα κινηματογραφικό πλατό και να πουν: Θεέ μου, ξέρετε, θα ήθελα πολύ να είμαι στο καλλιτεχνικό τμήμα. Θα ήθελα πολύ να είμαι κάτι στο συνεργείο”, πρόσθεσε ο Radcliffe. “Τα κινηματογραφικά σκηνικά είναι υπέροχα μέρη. Νομίζω ότι πολλές φορές μπορεί να είναι υπέροχα για τα παιδιά. Αλλά είναι πραγματικά η πλευρά της φήμης που πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα