Dakota Johnson: Σπάνιο σχόλιο για τον ρόλο της μητριάς – “Αγαπώ αυτά τα παιδιά…”

09:35 6/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Dakota Johnson λατρεύει τα είναι μητριά για τα παιδιά του συντρόφου της Chris Martin. Το εκμυστηρεύτηκε η ίδια σε μια σπάνια δήλωση για την προσωπική της ζωή, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Bustle.

Μιλώντας για την κόρη Apple, 19 ετών, και τον γιο Moses, 17 ετών, του frontman των Coldplay από τον πρώτο του γάμο με την Gwyneth Paltrow είπε: “Αγαπώ αυτά τα

παιδιά σαν να εξαρτάται η ζωή μου από αυτό. Με όλη μου την καρδιά”.

Για την 34χρονη σταρ, οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να είναι συγγενείς εξ αίματος για να είναι οικογένεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bustle (@bustle)

“Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν τόσο μεγάλη και απλά πιστεύω στη ρήση ότι το αίμα είναι πιο πυκνό από το νερό“, είπε, πριν εξηγήσει: “Η πραγματική ρήση είναι: Το αίμα της συμβολαίου είναι πιο πυκνό από το νερό της μήτρας, που σημαίνει ότι οι δεσμοί με τους ανθρώπους που επιλέγεις είναι πιο σταθεροί από τους δεσμούς με τους ανθρώπους με τους οποίους πραγματικά γεννιέσαι”.

Η Johnson είπε ότι μια “επιλεγμένη οικογένεια” μπορεί να είναι “εξίσου σημαντική, αν όχι περισσότερο”.

“Έχω τέσσερις αδελφούς και δύο αδελφές, και οι δύο αδελφές μου δεν είναι συγγενείς εξ αίματος μεταξύ τους, αλλά είναι αδελφές και αποκαλούν η μία την άλλη αδελφές και είναι πάντα μαζί. Και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια μου δεν είναι συγγενικά μεταξύ τους. Και είναι αδέλφια“, εξήγησε η Johnson.

Η Johnson είναι κόρη της Melanie Griffith και του Don Johnson. Η Griffith έχει έναν γιο, τον Alexander, με τον πρώην σύζυγό της Steven Bauer και την κόρη Stella με τον πρώην σύζυγό της Antonio Banderas.

Ο Don, στο μεταξύ, έχει τον γιο Jesse με την πρώην Patti D’Arbanville και τρία παιδιά, την Grace, τον Jasper και τον Deacon με την πρώην σύζυγο Kelley Phleger.

“Δεν έχει σημασία πόσο χάλια είναι, ή ποιος είναι σε αποτοξίνωση, ή ποιος δεν μιλάει σε ποιον, ή ποιος χωρίζει ποιον, είμαστε οικογένεια. Και θα είμαστε πάντα μια οικογένεια. Είναι πραγματικά αληθινό”, είπε η Dakota.

Η Dakota και ο Martin, 47 ετών, συνδέονται ρομαντικά από το 2017 – έναν χρόνο αφότου αυτός και η Paltrow οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα