Comfy Shoes: Βρήκαμε τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα για τις μέρες του Πάσχα

09:18 6/4/2023 - Πηγή: InStyle

Γιατί και λίγο glam το θέλουμε, αν όχι πάνω στα ρούχα, στα πόδια μας σίγουρα!

Και φυσικά θέλουμε και την άνεση για να μπορέσουμε να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας, χωρίς να θυσιάσουμε το στιλ και τη θηλυκότητα που προσφέρουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Οι μέρες των εορτών πλησιάζουν και αν μη τι άλλο θέλουμε να παρουσιαστούμε κομψές και ενδιαφέρουσες στα βραδινά, αλλά και πρωινά events που απαιτούν μια πιο επίσημη ενδυμασία. Όπως και να το κάνουμε τα ψηλά τακούνια χαρίζουν έξτρα πόντους, όχι μόνο στο ύψος αλλά και στο στιλ, κι ας δηλώνουμε φανατικές των flats. Για τον λόγο αυτό λοιπόν, βρήκαμε

τα πιο αναπαυτικά heels, τα οποία θα μας ανεβάσουν στα ουράνια και θα απογειώσουν τις εμφανίσεις μας, άνετα και θηλυκά!

Tα φλατ παπούτσια που θα φορέσουμε με τα midi φορέματα της άνοιξηςΔιάφανες Πλατφόρμες

Είναι σέξι, αναπαυτικές και το καλύτερο- ταιριάζουν με τα πάντα αφού δεν περιορίζονται από χρώματα. Οι διάφανες πλατφόρμες βολεύουν σε όλα τους και αποτελούν το πιο hot ψηλοτάκουνο της φετινής σεζόν. Τα αόρατα παπούτσια λοιπόν, είναι εδώ για να σώσουν την κατάσταση και ακούστε μας όταν σας το λέμε, θα το κάνουν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordan Grant (@jo.rdan)

Kitten Heels

Ενδιαφέρον έχουν και τα μεσαίου μεγέθους kitten heels, αγαπημένα των parisian girls, τα οποία συνδυάζουν την κομψότητα με ένα πιο άνετο καλούπι. Πάνω σε αυτά μπορείτε να τρέξετε, να χορέψετε, να σταθείτε για ώρες ατέλειωτες πίνοντας χαλαρά το ποτό σας και να δημιουργήσετε τα πιο σύγχρονα looks των εορτών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα