Coachella: Η Lana Del Ray και άλλες 7 celebrities με τα ωραιότερα beauty looks από την πρώτη εβδομάδα του φεστιβάλ

14:40 23/4/2024 - Πηγή: InStyle
Αυτές είναι οι ωραιότερες και πιο προχωρημένες εμφανίσεις των influencers από την πρώτη εβδομάδα του Coachella.

Παρακολουθούμε χρόνια το φεστιβάλ Coachella που πλέον είναι ένας από τους σημαντικότερους –αν όχι ο σημαντικότερος- συναυλιακός θεσμός στην Αμερική. Αν το έχετε κι εσείς υπόψη σας, τότε θα έχετε αντιληφθεί ότι το Coachella δεν είναι μόνο

μια γιορτή της μουσικής αλλά και της μόδας και της ομορφιάς.

Ενίοτε στο Coachella οι εμφανίσεις είναι εξίσου σημαντικές με την ίδια τη μουσική. Πολλοί και πολλές προετοιμάζουν τις εμφανίσεις τους στην εντέλεια. Επομένως τα δημιουργικά και πολύχρωμα looks που συμπληρώνουν τα ντυσίματα είναι δεδομένα. Είτε μιλάμε για λαμπερά μακιγιάζ με πετράδια ή γκλίτερ, είτε για πιο φυσικά στιλ, με χτενίσματα που κερδίζουν την προσοχή για τις λεπτομέρειές τους, όπως κορδέλες, πλεξούδες, λουλούδια ή καπέλα. Στόχος είναι η έκφραση του προσωπικού στιλ και η απενοχοποίηση κάποιων trends που ως τώρα έμεναν στην αφάνεια.

Lana Del Ray View this post on Instagram

A post shared by LANA DEL REY (@honeymoon)

Η ανανεωμένη Lana μας εξέπληξε με ένα νέο look, αλλάζοντας τα χαρακτηριστικά σκούρα μαλλιά της για ένα καστανοκόκκινο ξανθό. Το χτένισμά της είχε απαλούς κυματισμούς με μακριά layers στη φράντζα. Για το μακιγιάζ, επέλεξε καφέ σκιές με χρυσές λάμψεις, λεπτό και διακριτικό eyeliner, λαμπερό δέρμα με μπρόνζερ και ρουζ σε ροδακινί τόνους. Τέλος, το μακιγιάζ της συμπλήρωναν τα γυαλιστερά καφέ-μοβ χείλη που μας θύμισαν την εποχή του “Born To Die” της, αλλά πιο glamorous.

Suki Waterhouse View this post on Instagram

A post shared by Shelby Smith (@shelbysmithmakeup)

Δεν έχει περάσει μήνας από τότε που γέννησε, παρόλα αυτά έκανε θραύση στο Coachella. Τα πρωταγωνιστικά στοιχεία της εμφάνισής της ήταν οι μοβ σκιές με frosty εφέ και μία wolf cut κουπ με φράντζα και επιμελώς ατημέλητο ύφος. Μία υπέροχη εμφάνιση που συνδυάζει glam ροκ στοιχεία παραπέμποντας στους ABBA.

Olivia Rodrigo View this post on Instagram

A post shared by Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Η Olivia Rodrigo εμφανίστηκε ως έκπληξη και τραγούδησε δίπλα στα αρχικά μέλη των No Doubt μαζί με την Gwen Stefani. Έτσι το beauty look της Olivia ήταν ένας φόρος τιμής στο συγκρότημα και την εμβληματική Gwen. Το χτένισμά της είχε αρκετές πλεξούδες και μικρά buns. Το μακιγιάζ της βασίστηκε σε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν και έντονο μαύρο eyeliner, πάντα φυσικά σε ρετρό ροκ στιλ.

Doja Cat View this post on Instagram

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

Τα μακριά, ίσια μαλλιά της θυμίζουν την περίοδο που όλα τα τραγούδια της ήταν viral στο TikTok κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το μακιγιάζ της έχει στοιχεία 90s με πολύ λεπτά φρύδια, έντονο περίγραμμα στα χείλη και καφέ nude σκιές. Ένας φόρος τιμής στην Pamela Anderson της Baywatch εποχής.

Chappell Roan View this post on Instagram

A post shared by Doniella Davy (@donni.davy)

Μία εμφάνιση που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη, αφού είναι επηρεασμένη από το drag στιλ. Η makeup artist Donni Davy, γνωστή από τη δουλειά της στη σειρά Euphoria, δημιούργησε μια άψογη βάση και πρόσθεσε λεπτομέρειες που εμπνεύστηκε από φιγούρες pop icons των 80s, όπως ο Boy George. Αυτό που κάνει εντύπωση ήταν η λευκή ματ βάση και τα λαμπερά στρας στις κάτω βλεφαρίδες, που συνθέτουν ένα απόκοσμο look.

Chloe View this post on Instagram

A post shared by Edwina & LaShan (@edwinalashan)

Οι μοβ σκιές ταιριάζουν απόλυτα με το ντύσιμό της, το οποίο συμπληρώνεται από μεγάλα επίσης μοβ σκουλαρίκια. Οι ψεύτικες κάτω βλεφαρίδες της χαρίζουν ένα πιο δραματικό και εκφραστικό βλέμμα. Στα μαλλιά, ένα ‘’ήσυχο’ λείο χτένισμα τονίζει τα χαρακτηριστικά της ώστε να πρωταγωνιστήσει το μακιγιάζ.

Peggy Gou View this post on Instagram

A post shared by Peggy Gou 구 (@peggygou_)

Η διάσημη Νοτιοκορεάτισσα DJ έκανε ένα λειτουργικό αλλά στιλάτο χτένισμα: μια αλογοουρά με αρκετές πλεξούδες ενώ μια μακριά φράντζα της με μικρές πλεξούδες έπεφτε στα πλαϊνά του προσώπου. Το φυσικό μακιγιάζ της άφησε το χτένισμα να κλέψει την παράσταση. Μας αρέσει πολύ!

Sabrina Carpenter View this post on Instagram

A post shared by Scott King (@scottkinghair)

Για αυτό το αποτέλεσμα στα μαλλιά της, ο hairstylist Scott King δημιούργησε μερικές μπούκλες, τις οποίες χτένισε ελαφρώς προκειμένου να πετύχει ένα χτένισμα τύπου Brigitte Bardot. Στα μάτια επέλεξε καφέ τόνους με χρυσές λάμψεις και διακριτικό eyeliner. Η βάση της έχει έναν απαλό μαυρισμένο τόνο που της χαρίζει μία υγιή και φρέσκια όψη. Για τα χείλη της, επέλεξε ένα γυαλιστερό nude ψυχρό χρώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα