Co-Ord Sets: Επιλέγουμε λαμπερά σετ ρούχων αυτές τις γιορτές – Πού θα βρείτε τα πιο glam

Ένα λαμπερό φως θα φωτίσει τις γιορτινές γιορτές, με τις grande εξόδους, τα αστραφτερά ρούχα, και τα ατέλειωτα πάρτι να δημιουργούν ένα γοητευτικό κλίμα. Πώς όμως θα γλιτώσουμε χρόνο; Η απάντηση είναι απλή: με τα εντυπωσιακά matching sets!

Τα co-ord sets είναι η τάση που κυριαρχεί φέτος, προσφέροντας στιλ και αυτό το κάτι παραπάνω σε κάθε μας εμφάνιση. Ένα έτοιμο σετ δίνει εντυπωσιακό

αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά. Χωρίς να μας απασχολούν ατέλειωτες ώρες ερωτήμα όπως, με τι τοπ να ταιριάξουμε το αγαπημένο μας παντελόνι, ή πόσα αξεσουάρ να προσθέσουμε στο φόρεμα μας για να μη φαίνεται πολύ απλό. Τα matching sets είναι ολόκληρα looks και αυτή τη σεζόν είναι και έξτρα φανταχτερά!

Η δική μας λίσταΦόρεμα με γάντιαΚοστούμι από δαντέλαΧρυσό total setΜίνι φούστα με crop topΜάξι φούστα με τοπ1. Σκοτεινή Κομψότητα

Ένα μαύρο φόρεμα πάντα κλέβει την παράσταση. Αυτό το μίνι μαύρο φόρεμα όμως, συνοδεύεται από opera gloves, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο θηλυκό και δραματικό. Προτιμήστε το σε μίνι μιας και τα χέρια θα είναι ντυμένα και φορτώστε το με έξτρα κοσμήματα!

David Koma minidress με γάντια, Mytheresa2. Άγγελος Στα Χιόνια

Για μια εμφάνιση που ξεχωρίζει, επιλέξτε ένα λευκό κοστούμι με δαντέλα. Φρέσκο, κομψό, και απόλυτα εορταστικό, αυτό το set θα σας βάλει αυτόματα στο χιονισμένο mood του χειμώνα. Και μην ξεχάσετε το πιο φλογερό σας κραγιόν.

Κοστούμι γκιπούρ, Mango3. Γιορτινή Λάμψη

Η χρυσή μίντι φούστα συνδυασμένη με ένα crop top δημιουργεί ένα σύνολο που αποπνέει γοητεία και πολυτέλεια. Ιδανικό για τα πιο λαμπερά ρεβεγιόν, αυτό το σετ θα σας κάνει το φωτεινό αστέρι της βραδιάς.

Sequin Set σε χρυσό, Sau Lee4. Εκρηκτικότητα Στο Φουλ

Για μια εμφάνιση που θα κλέψει τις εντυπώσεις, επιλέξτε ένα σετ με μίνι φούστα γεμάτη στρας και μίνι τοπ. Η λάμψη των κεντημάτων σε συνδυασμό με το μίνι μήκος θα δημιουργήσει την πιο ακαταμάχητα εκρηκτική εικόνα.

Oceanus Callie sequin set, Farfetch5. Pop Of Color

Και για τα πιο εντυπωσιακά πάρτι, επιλέξτε μια μάξι φούστα σε έντονο χρώμα με ένα τοπ τιράντα. Όσο πιο έντονο, τόσο το καλύτερο για να ξεχωρίσετε ανάμεσα στο μαυροφορεμένο υποθέτουμε πλήθος.

Mandarin Set με μάξι φούστα, Meshki

Keywords
Τυχαία Θέματα