Cindy Crawford: “Πυρά” κατά της Oprah Winfrey – Τι αποκαλύπτει για την πρώτη εμφάνιση στην εκπομπή της

11:31 20/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Cindy Crawford καταγγέλλει την Oprah Winfrey για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε στην πρώτη της εμφάνιση στην εκπομπή της το 1986, όταν το ανερχόμενο μοντέλο ήταν μόλις 20 χρόνων.

Η Cindy Crawford, που συμμετέχει στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Apple TV+, The

Super Models, μαζί με τις άλλες σουπερστάρ της μόδας Naomi Campbell, Linda Evangelista και Christy Turlington, μιλά για την πορεία της και την κυριαρχία της στη βιομηχανία της μόδας. Αναφερόμενη στην εμφάνισή της στην εκπομπή της Oprah Winfrey, το 1986, μαζί με τον εκπρόσωπο του Elite Modeling Agency, John Casablancas, η Cindy κατηγορεί την παρουσιάστρια ότι της συμπεριφέρθηκε σαν να ήταν δούλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Σε ένα απόσπασμα που βλέπουμε στο ντοκιμαντέρ, η Oprah ακούγεται να παρουσιάζει το εντυπωσιακό νεαρό μοντέλο πριν ρωτήσει: “Είχε πάντα αυτό το σώμα; Σήκω μια στιγμή. Τώρα, αυτό είναι αυτό που ονομάζω ΣΩΜΑ.”

Η Cindy χαμογέλασε νευρικά καθώς σηκώθηκε και επέτρεψε στο κοινό – και στους τηλεθεατές στο σπίτι – να ρίξουν μια ματιά στο αγαλματένιο σώμα της.

Αναλογιζόμενη το πώς ένιωθε εκείνη τη στιγμή, η Cindy παραδέχτηκε: “Ήμουν σαν δούλα ή ένα παιδί, να με βλέπουν και να μην με ακούνε. Όταν το βλέπεις με τα σημερινά μάτια, η Oprah λέει: Σήκω πάνω και δείξε μου το σώμα σου. Δείξε μας γιατί αξίζεις να είσαι εδώ.”

'It was so NOT okay': Cindy Crawford blasts Oprah for treating her like 'CHATTEL' by demanding she show off her body on camera at age 20 to prove she was 'worthy' of fame – as supermodel opens up about regularly PASSING OUT from hunger on shoots pic.twitter.com/9oINGJMW6q

NEWS BLOG (@mrichardp411) September 20, 2023

Και συνέχισε: “Εκείνη τη στιγμή δεν το αναγνώρισα και βλέποντάς το εκ των υστέρων έλεγα: Θεέ μου, αυτό δεν ήταν τόσο εντάξει πραγματικά. Ειδικά από την Oprah!“

Το απόσπασμα ήταν διαθέσιμο στο κανάλι της Oprah στο YouTube μέχρι το βράδυ της Τρίτης, λίγες ώρες πριν από την προβολή του ντοκιμαντέρ.

Δήλωσε: Είχα εγκαταλείψει το κολέγιο για να γίνω μοντέλο στο Σικάγο και ήταν υπέροχα. Έβγαζα 1.000 δολάρια την ημέρα. Η κύρια δουλειά εκεί ήταν ο κατάλογος. Υπήρχε ένας βασικός φωτογράφος, ο Victor Skrebneski, και ήταν το μεγάλο ψάρι σε μια μικρή λίμνη. Ο Victor ήταν σίγουρα μέντορας στη βιομηχανία της μόδας, όταν ο Victor έλεγε μην κουνηθείς δεν κουνιόσουν.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Η Cindy συνέχισε: “Λιποθύμησα εκεί περισσότερες από μία φορές. Ειδικά λίγο πριν το μεσημεριανό γεύμα, ξεραινόσουν και λιποθυμούσες. Και μετά σε στήριζαν ξανά και το ξαναέκανες από την αρχή.”

Τα σχόλια του σούπερ μόντελ για την εμφάνισή της στην Oprah απηχούν σε μεγάλο βαθμό εκείνα που έκανε η Brooke Shields, η οποία πέρυσι μίλησε για τη δική της αμήχανη συνάντηση στον τηλεοπτικόαέρα με την Barbara Walters. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο The Drew Barrymore Show, η Brooke, σήμερα 58 ετών, κατακεραύνωσε τη Walters για τις “διερευνητικές” ερωτήσεις που της έκανε όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα