Cindy Crawford, Helena Christensen, Christy Turlington: Χριστουγεννιάτικη επανασύνδεση για τα supermodel των 90s

H Cindy Crawford, η Helena Christensen και η Christy Turlington κατέκτησαν τον κόσμο της μόδας τη δεκαετία του ’90 και θεωρούνται τρία από τα πιο εμβληματικά μοντέλα εκείνης της εποχής.

Παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, οι τρεις τους δείχνουν να διατηρούν τη φιλία τους και να απολαμβάνουν τις στιγμές τους κάθε φορά που συναντιούνται.

Τα τρία supermodel της δεκαετίας του ’90 έκαναν μία… χριστουγεννιάτικη επανασύνδεση το Σάββατο και φρόντισαν να μοιραστούν στιγμιότυπα με τους ακολούθους τους.

“Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις αυτήν την εορταστική διάθεση”

έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε η Helena Christensen ποζάροντας δίπλα στις δύο αγαπημένες της φίλες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena (@helenachristensen)

Πριν από λίγες ώρες η Cindy Crawford ανέβασε σειρά δικών της φωτογραφιών, τόσο από τις φίλες όσο και από την οικογένειά της και τις συνόδευσε με τη λεζάντα: “Αγαπώ την πόλη του Μεγάλου Μήλου κάθε στιγμή, αλλά ιδιαίτερα πριν από τις γιορτές -με όλα τα φώτα και τις διακοσμήσεις και τίποτα δεν με βάζει σε εορταστικό πνεύμα περισσότερο από το να συναντήσω συγγενείς και φίλους!”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Η Christy Turlington σχολίασε “σας αγαπώ κορίτσια, πολύς καιρός” επισημαίνοντας ότι δεν είχαν βρεθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Η Carla Bruni, σύζυγος του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Nicolas Sarkozy, και η ίδια ένα από τα supermodel των 90s, τόνισε: “Περιμένετε κι εμένα!”

Η άλλη θρυλική, Linda Evangelista, σχολίασε με τρεις καρδούλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα