Chris Evans: Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του πιο σέξι άνδρα του 2022

Ο Chris Evans, που μόλις ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή για το 2022 από το περιοδικό People, φαίνεται πως είναι τρελά ερωτευμένος.

Πηγές αναφέρουν ότι έχει έναν νέο έρωτα στη ζωή του και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Συγκεκριμένα, ο Evans βγαίνει με την Πορτογαλίδα ηθοποιό Alba Baptista “για περισσότερο από έναν χρόνο και είναι σοβαρή η σχέση τους“, λέει μια πηγή στο PEOPLE, προσθέτοντας: “Είναι ερωτευμένοι και ο Chris δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος. Η οικογένειά του και οι φίλοι του τη λατρεύουν“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Evans (@chrisevans)

Η Baptista, 25 ετών, πρωταγωνίστησε στο φετινό “Mrs. Harris Goes to Paris”. Μιλάει πέντε γλώσσες και είναι κόρη ενός μηχανικού και μιας μεταφράστριας. Το 2018, έκανε εκτεταμένη ανθρωπιστική εργασία σε ένα ορφανοτροφείο στην Καμπότζη με επίκεντρο την εκπαίδευση. Πέρυσι κέρδισε το βραβείο Shooting Star στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@alba.baptista)

Από την πλευρά του, ο Evans, στα 41 του χρόνια επιθυμεί να κάνει οικογένεια και να παντρευτεί.

“Aυτό είναι κάτι που θέλω απόλυτα: σύζυγο, παιδιά, να κάνω οικογένεια. Οι περισσότεροι καλλιτέχνες, είτε είναι ηθοποιοί, ζωγράφοι, συγγραφείς, οι περισσότεροι από αυτούς παραδέχονται ότι δεν ήταν η δουλειά τους που τους έκανε περήφανους, αλλά οι σχέσεις, οι οικογένειες που δημιούργησαν, η αγάπη που βρήκαν, η αγάπη που μοιράστηκαν” είπε ο Evans στη συνέντευξή του στο People και πρόσθεσε: “Οπότε είναι κάτι που στα 41 μου χρόνια είναι αληθινό, αυτά τα πράγματα είναι τα πιο σημαντικά. Αγαπώ την ιδέα της παράδοσης και της τελετής. Είχα πολλά από αυτά στη ζωή μου, οπότε η ιδέα του να δημιουργήσω αυτό, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο“.

Keywords
Τυχαία Θέματα