Choi Sung-bong: Νέο σοκ στην K-pop μουσική σκηνή – Αυτοκτόνησε στα 33 του ο popstar

13:15 21/6/2023 - Πηγή: InStyle

Στο πένθος βυθίστηκε άλλη μια φορά η K-pop μουσική σκηνή αφού ο popstar Choi Sung-bong αυτοκτόνησε στα 33 του χρόνια.

Βρέθηκε από την αστυνομία στο σπίτι του στην περιοχή Yeoksam-dong της Σεούλ στις 9.41 π.μ. την Τρίτη.

Ο Sung-bong έγινε διάσημος στο Korea’s Got Talent το 2011, όταν κέρδισε τη δεύτερη θέση, πριν υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία Bong Bong.

Η είδηση του θανάτου του έρχεται δύο χρόνια μετά την αποκάλυψή του ότι είπε ψέματα ότι είχε

καρκίνο και ζητούσε από τους θαυμαστές του να δωρίσουν μετρητά. Τότε τέθηκε στο περιθώριο.

Ο popstar εμφανίστηκε στο Curious Story Y του SBS, το οποίο προβλήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2021, και είπε ότι είχε εργαστεί σε ένα εστιατόριο για μεγάλο χρονικό διάστημα για να επιστρέψει τη δωρεά. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κατέθεσε ότι ο τραγουδιστής εργάστηκε για 15 ημέρες, προκαλώντας άλλη μια διαμάχη.

Πριν από τον θάνατό του, άφησε ένα μήνυμα στην κοινότητα του καναλιού του στο YouTube: “Γεια σας, είμαι ο Choi Sang Bong. Ο λόγος που το γράφω αυτό είναι για να στείλω ένα γράμμα στους θαυμαστές μου για τελευταία φορά στη ζωή μου. Αν είστε σε θέση να το δείτε αυτό, σημαίνει ότι είμαι ήδη νεκρός.”

Και πρόσθεσε: “Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όσους υπέφεραν εξαιτίας της ανοησίας μου. Λυπάμαι. Επέστρεψα όλες τις δωρεές που μου δόθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια. Τώρα, θέλω να ξεπληρώσω τις αμαρτίες μου με τη ζωή μου.”

“Νομίζω ότι άντεξα αρκετά. Ξεχάστε με. Και ελπίζω ο καθένας να είναι ευτυχισμένος με τη ζωή του. Αντίο” σημείωσε στο τέλος

Keywords
Τυχαία Θέματα