Chloe Bailey: Nιώθει άγχος όταν βρίσκεται μακριά από την αδερφή της

09:35 14/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Chloe και η Halle Bailey είναι εξαιρετικά δεμένες.

Τον τελευταίο καιρό, το μουσικό R&B δίδυμο έχει καταπλήξει τον χώρο της showbiz. Η Chloe και η Halle όχι μόνο κυκλοφορούν επιτυχημένα μουσικά άλμπουμ και αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες, αλλά και παρευρίσκονται σε πολλές σημαντικές εκδηλώσεις. Μάλιστα, οι εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί κλέβουν πάντοτε τις εντυπώσεις, τραβώντας έτσι τα φώτα της δημοσιότητας

πάνω τους. Στο μυαλό του κόσμου, οι δυο αδερφές είναι αχώριστες. Ωστόσο, στην πραγματικότητα έχουν αναγκαστεί πολλές φορές να μείνουν μακριά η μια από την άλλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chloe x halle (@chloexhalle)

Όταν υπάρχει απόσταση ανάμεσά τους, η Chloe Bailey παραδέχεται ότι αισθάνεται άγχος. Η 23χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε ακριβώς για αυτά τα συναισθήματά της σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο ‘Allure’. Εξήγησε ότι ένιωθε πολύ άσχημα όταν η αδερφή της, Halle έλειπε για έξι μήνες στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η 22χρονη διέμενε στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα λόγω των απαιτητικών γυρισμάτων για την επερχόμενη ταινία της Disney, ‘The Little Mermaid’.

@chloexhalle

Όσο οι δυο αδερφές βρίσκονταν χώρια, η Chloe εργαζόταν σκληρά πάνω στο πρώτο σόλο άλμπουμ της. Η δημιουργική διαδικασία ήταν πολύ θεραπευτική ψυχολογικά, όπως δήλωσε η ίδια.

“Η μουσική με έσωσε. Ήμουν σε ένα χαμηλό σημείο της ζωής μου, όπου ένιωθα χαμένη. Είχα χάσει την αίσθηση του εαυτού μου”, αποκάλυψε στο περιοδικό. “Στο ξεκίνημα της ηχογράφησης των τραγουδιών, ακουγόταν η φωνή ενός ανθρώπου που έμοιαζε να είναι εξαιρετικά πληγωμένος. Όσο περνούσε όμως ο καιρός, έβρισκα όλο και περισσότερο τη δύναμη και την αυτοπεποίθησή μου. Μου άρεσε αυτή η εξέλιξη, οπότε ήθελα να φανεί η ιστορία μου μέσα από τη μουσική μου”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ανυπομονούμε λοιπόν να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το project της και να ακούσουμε τα τραγούδια της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chloe x halle (@chloexhalle)

Keywords
Τυχαία Θέματα