Cher: Ο γιος της Elijah Blue Allman απορρίπτει το διαζύγιο εν μέσω της αίτησης επιτήρησης της 77χρονης σταρ

10:30 4/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Elijah Blue Allman υπέβαλε αίτηση για να απορρίψει το διαζύγιό του από τη Marieangela King, λίγες μέρες πριν από την ακρόαση για την επιτήρηση από τη Cher.

Ο Allman κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την King το 2021. Την Τρίτη, υπέβαλε αίτηση απόρριψης “χωρίς επιφύλαξη”, σύμφωνα με έγγραφα που έχει στην κατοχή του το PEOPLE. Στο μεταξύ,

σε λίγες ημέρες ο ίδιος θα εμφανιστεί στο δικαστήριο για την ακρόαση της αίτησης επιτήρησης από τη μητέρα του, την 77χρονη σταρ.

Σε δικαστικά έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, η King κατηγόρησε τη Cher ότι προσέλαβε τέσσερις άνδρες για να απαγάγουν τον εν διαστάσει σύζυγό της στο τέλος του 2022.

Cher files for conservatorship of son Elijah Blue Allman amid his addiction struggles https://t.co/ER5Ir6PF2B pic.twitter.com/arzqs6AhRw

— Page Six (@PageSix) December 27, 2023

Τον Οκτώβριο, η King ισχυρίστηκε ότι δεν είχε δει τον 47χρονο Allman από το τέλος Απριλίου, λίγο αφότου συμφώνησαν να “δουλέψουν πάνω στον γάμο τους” εν μέσω του διαζυγίου τους. Η King υποστήριξε ότι η Cher συνέχισε να “παρεμβαίνει” στη “διαχείριση της υγείας του γιου της, καθώς και στη θέση και την προσβασιμότητά του” σ’ αυτό το χρονικό διάστημα.

Η King υποστήριξε στη δήλωση ότι αφού συμφώνησε στις 21 Απριλίου να διατηρήσουν τη διαδικασία του διαζυγίου τους σε “εξάμηνη αναστολή της δικαστικής διαδικασίας”, ο Elijah, ο οποίος ζούσε μαζί της εκείνη την περίοδο, “εξαφανίστηκε” και εκείνη “δεν τον είχε δει προσωπικά από το τέλος Απριλίου”.

“Φαίνεται σαν να έχει σπαταλήσει τον χρόνο μου και τον χρόνο αυτού του δικαστηρίου”, δήλωσε η frontwoman του συγκροτήματος King.

Cher files conservatorship for her son Elijah Blue Allman. https://t.co/MJFIU153dq pic.twitter.com/4RFpMaML9f

— E! News (@enews) December 29, 2023

Η King δήλωσε επίσης ότι λόγω της “έλλειψης προσπάθειας του Allman να λύσει τον γάμο τους”, ζητούσε να της καταβάλει τα δικαστικά έξοδα και τη συνεχιζόμενη συζυγική υποστήριξη, επιπλέον των 40.000 δολαρίων συζυγικής υποστήριξης που ισχυριζόταν ότι της χρωστούσε ακόμη.

Η Cher μίλησε στο PEOPLE στις αρχές Οκτωβρίου για τους ισχυρισμούς που αφορούν τον γιο της, τον οποίο καλωσόρισε στις 10 Ιουλίου 1976 με τον αείμνηστο Gregg Allman της Allman Brothers Band.

Η Cher δήλωσε ότι “αυτή η φήμη δεν είναι αληθινή” και αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω. Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι το ιδιωτικό οικογενειακό θέμα σχετίζεται με τα προβλήματα εθισμού του γιου της.

“Δεν υποφέρω από κάποιο πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες”, δήλωσε η ίδια βλέποντας τους πολυετείς αγώνες του γιου της με την κατάχρηση ουσιών. “Είμαι μητέρα. Αυτή είναι η δουλειά μου – με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να προσπαθώ να βοηθήσω τα παιδιά μου. Κάνεις τα πάντα για τα παιδιά σου. Όποτε μπορείς να τα βοηθήσεις, απλά το κάνεις, γιατί αυτό σημαίνει να είσαι μητέρα. Αλλά είναι χαρά, ακόμη και με στενοχώρια – κυρίως, όταν σκέφτεσαι τα παιδιά σου, απλά χαμογελάς και τα αγαπάς και προσπαθείς να είσαι εκεί γι’ αυτά”.

Τον Δεκέμβριο, η Cher κατέθεσε αίτηση κηδεμονίας του γιου της, υποστηρίζοντας ότι είναι “ουσιαστικά ανίκανος να διαχειριστεί τους οικονομικούς του πόρους”. Στην αίτηση, η Cher ισχυρίστηκε επίσης ότι η King δεν είναι κατάλληλη για να είναι η κηδεμόνας του επειδή “η ταραχώδης σχέση τους έχει σημαδευτεί από έναν κύκλο εθισμού στα ναρκωτικά και κρίσεων ψυχικής υγείας”.

Η ακρόαση για την έκδοση προσωρινής διαταγής έχει προς το παρόν οριστεί για την Παρασκευή, ενώ η ακρόαση για την έκδοση μόνιμης διαταγής έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα