Cher: Χάσμα… επικοινωνίας της 77χρονης σταρ με τον 37χρονο αγαπημένο της

Η Cher εκμυστηρεύεται πώς είναι να είναι σε σχέση με έναν άνδρα που είναι 40 χρόνια νεότερός της.

Η 77χρονη σουπερστάρ μίλησε σε νέα συνέντευξή της στο Extra, για την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του 37χρονου αγαπημένου της, Alexander “A.E.” Edwards, αν και κάποιες φορές δυσκολεύεται να την καταλάβει.

“Μισώ να λέω πόσο ευτυχισμένη

είμαι, αλλά όχι, περνάμε υπέροχα μαζί”, είπε η Cher και πρόσθεσε: “Μπορούμε να μιλήσουμε για μουσική. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα. Έχει υπέροχη αίσθηση του χιούμορ, έχει τον πιο χαριτωμένο γιο στον κόσμο, ποτέ… Απλά καταλαβαινόμαστε.”

Tonight on #ExtraTV: @Cher dishes on her secret to staying ageless at 77 and her romance with younger BF Alexander “A.E.” Edwards! Tune in: https://t.co/6KMtMwqTSW pic.twitter.com/3jBsYRbYpP

— ExtraTV (@extratv) October 23, 2023

Η τραγουδίστρια και ο Edwards πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για σχέση όταν φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι τον Νοέμβριο του 2022. Ο ρόλος του ως μουσικού στελέχους στη Universal Music Group μπορεί να βοηθά στην κοινή τους σχέση, αλλά όταν πρόκειται για άλλα θέματα, η Cher παραδέχεται ότι μπορεί να την αφήσει άναυδη.

“Μερικές φορές του μιλάω και δεν έχει ιδέα για ποιον μιλάω… Τις προάλλες, του είπα: Ξέρεις ποιος είναι ο Clark Gable;. Και εκείνος είπε: Ναι, φυσικά, αλλά οι περισσότερες από τις αναφορές μου… Θα με κοιτάξει και θα πει: Δεν είχα γεννηθεί ακόμη”, είπε στο Μέσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα