Celebrities Cozy Style: Οι αγαπημένοι μας διάσημοι μας εμπνέουν να ντυθούμε ζεστά

Μισό μήνα πριν τον Δεκέμβρη και τα αγαπημένα μας Χριστούγεννα, τα δελτία καιρού προβλέπουν την άφιξη των πρώτων χιονονιφάδων. Στο feed του Instagram, η ατμόσφαιρα γεμίζει με χειμωνιάτικες εικόνες, όπου οι celebrities ξεχωρίζουν με τα πιο στιλάτα outfits

τους. Μερικές είναι από το ένδοξο παρελθόν, άλλες από το στιλάτο παρόν, αλλά όλες μας εμπνέουν με τις χειμερινές τους εμφανίσεις. Εσείς, ποια από αυτές θα αντιγράφατε;

Hailey Bieber: Τζιν, λευκό τοπ και γούνα

Η Hailey Bieber δείχνει τον τρόπο για να δείχνουμε άνετες και στιλάτες με ένα κλασικό τζιν, λευκό τοπ, και ζεστή animal print γούνα. Δεν είναι κάτι δύσκολο, αρκεί να διαθέτετε και το ανάλογο ύφος της σταρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber Media (@jbtsmediiaa)

Princess Diana: Κόκκινη φόρμα του σκι

Η αείμνηστη πριγκίπισσα Diana μάς εμπνέει με μια κόκκινη φόρμα του σκι, απευθείας από τα πιο δημοφιλή χιονοδρομικά του κόσμου. Και τι κι αν έχει φύγει, οι εικόνες και το στιλ της διδάσκουν μόδα και ηθική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dιαɴα (@sweet_diana___)

Emrata: Σουέτ παλτό, μαύρη γούνα και ψηλοτάκουνες μπότες

Η Emily Ratajkowski ότι και να φορέσει δείχνει εκθαμβωτική. Για τις πιο κρύες μέρες όμως, επιλέγει έναν στιλάτο συνδυασμό με σουέτ παλτό με λεπτομέρειες μαύρης γούνας και ψηλοτάκουνες μπότες για έξτρα θηλυκότητα. Απλά υπέροχη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emrata Daily Updates (@emratateam)

Kate Moss: Κόκκινο καρό jacket και κόκκινο σκουφάκι

Η Kate Moss σε φωτογραφία από τα νιάτα της, εντυπωσιάζει με ένα κόκκινο καρό jacket και κόκκινο σκουφάκι. Κάπως έτσι μας βλέπουμε στις χειμερινές μας εξορμήσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EVIE FOXMORE vintage (@eviefoxmore)

Kendall Jenner: Oversized πλεκτό σαν φόρεμα και πλεκτές κάλτσες-μπότες

Η Kendall Jenner επιλέγει ένα oversized πλεκτό σε κρεμ αποχρώσεις, το οποίο χρησιμοποιεί σαν φόρεμα και το συνδυάζει με πλεκτές κάλτσες-μπότες στους ίδιους τόνους. Cozy, σέξι και με έξω τα πόδια, μιας και στο Hollywood τα κρύα δεν έχουν ακόμα πιάσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Kim Kardashian: Δερμάτινη puffer καμπαρντίνα και hoodies

Η Kim Kardashian σε μια εμβληματική της street style εμφάνιση, με δερμάτινη puffer καμπαρντίνα σε συνδυασμό με hoodies, καπέλο και γυαλιά, μας εμπνέει. Όμως, τι κι αν είναι χειμώνας, η τολμηρή Kim επιλέγει να παίξει με τις ζωηρές αποχρώσεις του φούξια και του μπορντό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Keywords
Τυχαία Θέματα