Catherine O’Hara: Αγνώριστη η ηθοποιός του “Μόνος στο σπίτι” στα 69 της

17:20 16/6/2023 - Πηγή: InStyle

Αγνώριστη έμοιαζε η αγαπημένη κωμική ηθοποιός, Catherine O’Hara, η οποία εθεάθη αργά το βράδυ της Τετάρτης να απολαμβάνει τη βόλτα της στο Λονδίνο, παρέα με τον καλό της φίλο και επίσης ηθοποιό, Richard E. Grant.

Η 69χρονη σταρ έγινε πασίγνωστη στο ελληνικό κοινό από τον ρόλο της στο “Μόνος στο σπίτι” όπου υποδυόταν την Kate McCallister, μαμά του “Kevin” Macaulay Culkin.

Home Alone 3, 4 and 5: Jared Leto,

Jack Black and Luke Wilson have all had the same movie mom: Catherine O’Hara (“The Last of the High Kings,” “Orange County” and “Home Fries”).

(Source: Sunday @thetimes UK https://t.co/27gqbleYcn)

Today’s Entertainment Fact of the Day. pic.twitter.com/1kPU3VGRwB

David Allan (@davidgallan) June 16, 2023

Η ηθοποιός συνέχισε να έχει μια επιτυχημένη καριέρα μπροστά από την κάμερα και σύντομα θα επαναλάβει άλλον έναν από τους αγαπημένους της ρόλους στην επερχόμενη ταινία “Beetlejuice 2” (Σκαθαροζούμης).

Richard E Grant pictured out on late night stroll with Home Alone actress Catherine O’Hara https://t.co/OsgH4clyTQ pic.twitter.com/8nMRR8okzp

Express Celebrity (@expressceleb) June 16, 2023

Catherine O’Hara in London- via The Daily Mail #catherineohara pic.twitter.com/0nICTFUvXo

— ヽ(♡‿♡)ノ (@bringmehomelevy) June 16, 2023

Η Catherine O’Hara, η οποία είναι επίσης γνωστή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο Schitt’s Creek, πήγε μια βόλτα στο νότιο Κένσινγκτον μαζί με τον φίλο της Richard.

Home Alone: Τι θα έκανε ο Kevin αν έμενε “μόνος στο σπίτι” το 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα