Cartier: Ο Timothée Chalamet είναι ο νέος Φίλος του οίκου κοσμημάτων

10:31 7/9/2021 - Πηγή: InStyle

Παρά τις αρκετές ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, λίγες είναι εκείνες που αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, όπως η νέα διασκευή του φιλμ επιστημονικής φαντασίας Dune από την ομότιτλη σειρά βιβλίων του Frank Herbert. Το project αποτελεί όνειρο ζωής για τον σκηνοθέτη, Denis Villeneuve, ο οποίος έχει δηλώσει πως «σκοπός μου είναι να φτιάξω την ταινία του “Πολέμου

των Αστρων” που δεν είδα ποτέ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timothée Chalamet (@tchalamet)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timothée Chalamet (@tchalamet)

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η ίδια η ταινία που προκαλεί θόρυβο, αλλά και ο stylish πρωταγωνιστής της, Timothée Chalamet. Ο 25χρονος σταρ (ήταν ο νεότερος ηθοποιός που προτάθηκε για Oscar Α’ Ανδρικού Ρόλου στην ιστορία του θεσμού) έφτασε στο Palazzo del Cinema στο Lido με ένα εκπληκτικό Haider Ackermann look, φορώντας ένα top με ανασηκωμένους ώμους και παντελόνι καλυμμένα με μαύρους κρυστάλλους. Εξίσου εντυπωσιακά με το κομψό ντύσιμο, ήταν τα δαχτυλίδια και το βραχιόλι Cartier που επέλεξε να φορέσει, καθώς και μια vintage καρφίτσα που στερέωσε στο μανίκι του ως υπέροχη τελευταία πινελιά.

Photo by John Phillips/Getty Images

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Biennale di Venezia (@labiennale)

Η Zendaya με custom made Balmain και Valentino έκλεψε την παράσταση στη Βενετία

Παράλληλα με την πρεμιέρα της ταινίας, έγινε γνωστό πως ο Chalamet θα είναι ο νέος Φίλος του θρυλικού γαλλικού οίκου κοσμημάτων. Σύμφωνα με τον Cartier, ο ίδιος ήθελε να φορέσει τα κοσμήματα του οίκου, αντί για την τυπική απόφαση των ανδρών ηθοποιών να φορούν ρολόγια, και θα συνεργαστεί με τον Cartier σε διάφορες εκδηλώσεις και εμφανίσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cartier Official (@cartier)

«Ως παθιασμένος, ανεξάρτητος, ανοιχτόμυαλος και δημιουργικός άνθρωπος, η τολμηρή προσέγγιση του Timothée στη ζωή, που εκφράζεται μέσα από τις επιλογές της καριέρας του και το ελεύθερο πνεύμα του, είναι εγγενώς ευθυγραμμισμένη με τις βασικές αξίες του Cartier», δήλωσε ο Arnaud Carrez, Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Marketing του οίκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα