Carmen Electra: Ανησυχία για την πρώην σταρ του Baywatch – Κλαίει καθισμένη στο κατώφλι του σπιτιού της

12:17 1/8/2023 - Πηγή: InStyle

Σε κακή κατάσταση ήταν η Carmen Electra σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Λος Άντζελες.

Το σύμβολο του σεξ των ’90s καθόταν στο κατώφλι του σπιτιού της και φαινόταν απελπισμένη, ενώ έπαιρνε βαθιές ανάσες. Στις φωτογραφίες και το βίντεο που εξασφάλισε το Page Six, κάποια στιγμή φαίνεται να ρίχνει το αμακιγιάριστο πρόσωπο στις παλάμες της κλαίγοντας και μετά να σκουπίζει τα δάκρυά της.

Carmen Electra appears distraught, seemingly cries in rare sighting in LA https://t.co/85XfJ8xO9K

pic.twitter.com/7iLw9LMUGM

— Page Six (@PageSix) July 31, 2023

Η Electra ήταν ντυμένη casual, συνδυάζοντας ένα μπλουζάκι Guns N’ Roses με παντελόνι cargo παραλλαγής και μαύρα αθλητικά παπούτσια Adidas, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σ’ έναν ακατάστατο κότσο.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της επιμένει ότι δεν υπάρχει “τίποτα που να προκαλεί ανησυχία”, λέγοντας στο Page Six πως “φαίνεται ότι είχε ημικρανία και έχει πολύ ζέστη έξω. Βασικά, ο ήλιος πέφτει στα μάτια της!“

Carmen Electra appears distraught, seemingly cries in rare sighting in LA https://t.co/rmXf2EdsoM pic.twitter.com/f7eDQOvtBL

— Page Six (@PageSix) July 31, 2023

H Carmen Electra ήταν για λίγο παντρεμένη με τον πρώην σταρ του NBA Dennis Rodman από τον Νοέμβριο του 1998 έως τον Απρίλιο του 1999 και στη συνέχεια με τον πρώην κιθαρίστα των Red Hot Chili Peppers Dave Navarro από τον Νοέμβριο του 2003 έως τον Φεβρουάριο του 2007.

Δεν έχει παιδιά και η τρέχουσα κατάσταση της ερωτικής της ζωής δεν είναι γνωστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα