Calvin Klein: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 34χρονο σύντροφό του

14:04 20/6/2022 - Πηγή: InStyle

Μία σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό του έκανε ο Calvin Klein, ο οποίος εθεάθη σε εστιατόριο στο δυτικό Χόλιγουντ με τον Kevin Baker.

Ο 79χρονος θρυλικός σχεδιαστής μόδας πήγε με τον 34χρονο Kevin Baker στο Mauro’s Cafe για να απολαύσουν το γεύμα τους, ενώ έχουν να εμφανιστούν μαζί από τον Δεκέμβριο του 2021 και

τότε και πάλι στο ίδιο εστιατόριο. Ο Calvin και ο Kevin δεν έχουν αναφερθεί ποτέ δημοσίως στη σχέση τους, αλλά βγαίνουν μαζί εδώ και χρόνια.

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση του 2016 στο κόκκινο χαλί του φθινοπωρινού γκαλά του American Ballet Theatre. Άλλη δημόσια εμφάνιση ήταν τον Δεκέμβριο του 2016 στο δείπνο του 69th Regiment Armory.

Στο παρελθόν, ο Calvin είχε χωρίσει από τον πρώην σύντροφό του, τον πορνοστάρ Nick Gruber τον Ιανουάριο του 2012, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Ο Gruber είχε μιλήσει για τη σχέση του με τον σχεδιαστή τον Δεκέμβριο του 2012.

Το μοντέλο, μετά τον χωρισμό, είχε κάνει εισαγωγή σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Αριζόνα, αφού συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης. Οι φήμες τότε ήθελαν τον σχεδιαστή να πληρώνει για την αποτοξίνωση του πρώην συντρόφου του και να τον μετέφερε μάλιστα στο κέντρο με ιδιωτικό τζετ. Πηγή τότε είχε δηλώσει στο Page Six ότι ο Calvin αισθάνεται πολύ προστατευτικός με τον Nick και πως τον αγαπά ακόμη, παρά τα όσα έχουν συμβεί.

Πριν, ο Klein ήταν παντρεμένος με τη βοηθό του και φωτογράφο Kelly Rector από το 1986-2006.

Ήταν παντρεμένος με την Jane Centre από το 1964 έως το 1974 και μαζί έχουν έναν γιο, την παραγωγό της τηλεόρασης Marci Klein. 

Keywords
Τυχαία Θέματα