Bruno Falcon: Πέθανε στα 58 του ο διάσημος χορευτής – Είχε συνεργαστεί με τον Michael Jackson

17:02 4/7/2022 - Πηγή: InStyle

Έφυγε από τη ζωή στα 58 του χρόνια γνωστός χορευτής και χορογράφος που είχε συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως οι Janet Jackson, Lionel Richie, Chaka Khan και κυρίως ο Michael Jackson.

O Bruno Falcon, χορευτής hip-hop και χορογράφος, γνωστός με το όνομα “Pop N Taco” πέθανε το Σάββατο, στο σπίτι του στο Λονγκ Μπιτς, στην

Καλιφόρνια. Σύμφωνα με την αδερφή του, Diana Wolgamott, πέθανε από φυσικά κι ενώ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη αιτία θανάτου, φέρεται ο χορευτής να υπέστη καρδιακή ανακοπή, όπως υποστηρίζει η γυναίκα.

Ο Bruno κυριάρχησε στη σκηνή του street dance στις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Έκανε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία το 1984 χορεύοντας το “Breakin” στο πλευρό του ράπερ και μελλοντικού σταρ του “Law & Order: SVU”, Ice-T και του χορευτή Adolfo Adolfo ‘Shabba Doo’ Quinones.

Rest In Peace My long time dear beautiful friend and collaborator over many years- the legendary ground breaking brilliant dancer Pop-n-Taco Bruno Falcon. June 10, 1964-July 2, 2022. #popping #breakin #legendary #popntaco #tonibasil #streetdancer #electricboogaloos #brunofalcon pic.twitter.com/Vy2rL7jyRc

— Toni Basil (@Toni_Basil) July 3, 2022

Ο Falcon συνεργάστηκε επίσης με τον Michael Jackson και χόρεψε με τον βασιλιά της Pop το κλασικό πλέον “Smooth Criminal”, βίντεο για το οποίο λέγεται ότι χορογράφησε τη χαρακτηριστική φιγούρα που “υπερνικά τη βαρύτητα”. Επίσης, χόρεψε σε άλλα πρότζεκτ του Jackson, όπως το “Captain EO” το οποίο σκηνοθέτησε ο Φράνσις Φορντ Κόπολα το 1986, και ακολούθησε το 1988 το “Moonwalker”.

Keywords
Τυχαία Θέματα