Bruce Willis: Ένα ατύχημα στα γυρίσματα ενδέχεται να είναι η αιτία για την αφασία του

Aνατροπή έρχεται με τη διάγνωση του Bruce Willis με αφασία, καθώς ανώνυμη πηγή προσκείμενη στον σταρ αποκαλύπτει πως το πρόβλημα υγείας του οφείλεται σ’ ένα ατύχημα στα γυρίσματα τανίας το 2003.

Η ανακοίνωση της διάγνωσης του Bruce Willis σόκαρε τους θαυμαστές του πριν από εννέα

μήνες, ενώ τώρα έρχεται στη δημοσιότητα μία φήμη σχετικά με την πιθανή προέλευση της ασθένειας του ηθοποιού.

Ο σταρ, που ειδικεύεται σε ταινίες δράσης, ο οποίος πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού, είχε ένα ατύχημα στα γυρίσματα μιας πολεμικής ταινίας του Antoine Fuqua, το 2003, και αυτό θα μπορούσε να ήταν η αιτία της αφασίας του.

Σύμφωνα με δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα τον Μάρτιο, ο Bruce Willis αποσυρόταν από την υποκριτική λόγω της διάγνωσης με αφασία . Ωστόσο, η αιτία της ασθένειάς του ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό, όχι όμως και στο στενό του περιβάλλον, το οποίο υπαινίσσεται τις τελευταίες ημέρες ότι τα σημάδια της νόσου ήταν ορατά εδώ και χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Bruce Willis: Στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του 67χρονου ηθοποιού 9 μήνες μετά τη διάγνωση με αφασία

Η γερμανική εφημερίδα Filmstarts δημοσιεύει μια υποψία: ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “Tears of the Sun” θα μπορούσε να ήταν η αιτία. Η φήμη προήλθε από τον κύκλο του Bruce Willis, αφού ένας φίλος,* που δεν επιθυμεί να κατονομαστεί, είπε στη Sun τον Μάρτιο του 2022 ότι οι αλλαγές στον Bruce Willis ξεκίνησαν πέντε χρόνια νωρίτερα.

“Στην αρχή δεν ήταν τίποτα σπουδαίο, απλά μικρά πράγματα όπως ότι χρειαζόταν βοήθεια για να μιλήσει χρησιμοποιώντας ωτοασπίδες. Όλοι όσοι τον γνώριζαν ήξεραν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά δεν ξέραμε την ακριβή διάγνωση. Ξέραμε ότι κάτι ήταν γνωστικά λάθος, δεν ήταν μυστικό, αλλά αυτή η συγκεκριμένη διάγνωση και το γεγονός ότι δεν θα επέστρεφε στην υποκριτική πια ήταν έκπληξη“, είπε η πηγή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Εξαιτίας αυτού, ο ηθοποιός μήνυσε τα Revolution Studios για “ακραίο ψυχικό, σωματικό και συναισθηματικό πόνο” και επίσης τον διευθυντή ειδικών εφέ, Joe Pancake.

Keywords
Τυχαία Θέματα