Bruce Willis: Διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια μετά την αφασία – Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

23:46 16/2/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Bruce Willis μετά τη μάχη του με την αφασία, διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια (FrontoTemporal Dementia), η οποία προκαλεί εγκεφαλικές διαταραχές. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η οικογένειά του 67χρονου ηθοποιού. Μάλιστα όπως τονίζουν τα παιδιά του, η σύζυγός του Emma Heming και η πρώην σύζυγός του Demi Moore η κατάσταση της υγείας του μετά την

αφασία «έχει επιδεινωθεί» και πλέον αντιμετωπίζει προβλήματα στην ομιλία του.

Όπως αναφέρει η DailyMail, πρόκειται για επιδείνωση της υγείας του, η οποία προκαλεί προβλήματα και στις ικανότητές του να μιλήσει και να επικοινωνήσει.

Η δήλωση της οικογένειας αναρτήθηκε στον ιστότοπο του The Association for Frontotemporal Degeneration, τονίζει:

“Η οικογένειά μας ήθελε να ξεκινήσει εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για το απίστευτο ξέσπασμα αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που όλοι έχουμε λάβει από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Bruce. Στο πνεύμα αυτού, θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο μιας και πλέον έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι βιώνει.

Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση αφασίας, την άνοιξη του 2022, η κατάσταση του Bruce έχει προχωρήσει και τώρα έχουμε μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποχρονική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις με την επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασθένειας που αντιμετωπίζει ο Bruce. Ενώ αυτό είναι επώδυνο, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια καθαρή διάγνωση.


Στην αγάπη και την ευγνωμοσύνη
Κυρίες του Willis/Moore

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Bruce Willis: Ποζάρει με την κόρη του Tallulah σε αστεία στιγμιότυπα

Keywords
Τυχαία Θέματα