Britney Spears: Βγαίνει για φαγητό αργά το βράδυ με μυστηριώδη συνοδό

15:03 27/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Britney Spears προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ καθώς βγήκε αργά για φαγητό στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η 41χρονη σταρ, η οποία βρίσκεται στη μέση του διαζυγίου της με τον Sam Asghari, επέλεξε ένα χαλαρό look ενώ φορούσε γυαλιά ηλίου.

Britney Spears wears sunglasses as she slips out for a late-night food run with mystery man https://t.co/DEH80K1GcH pic.twitter.com/NjxPCI2d3I

Daily Mail Online (@MailOnline) August 27, 2023

Κάθισε στο πίσω μέρος ενός μαύρου οχήματος, ενώ εντοπίστηκε να έχει στο πλευρό της μυστηριώδη συνοδό, ο οποίος είχε μαύρα μαλλιά και έμοιαζε με τον άντρα που τη συνόδευε και νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

Η έξοδος αυτή έρχεται ενώ δημοσιεύματα θέλουν την Britney να έχει προσλάβει δύο μέλη προσωπικού, εκ των οποίων το ένα έχει ιατρική εμπειρία και βασικό μέλημά του να φροντίζει την υγεία της σταρ και να λαμβάνει κανονικά τα φάρμακά της.

Britney Spears: Αυτός είναι ο πρώην υπάλληλός της με τον οποίο έχει έρθει κοντά μετά τον χωρισμό της – Το ποινικό παρελθόν του προκαλεί ανησυχία

Στο μεταξύ, τα Μέσα θέλουν την popstar να έχει έρθει κοντά με πρώην μέλος του προσωπικού, τον 37χρονο Paul Richard Soliz. Μια πηγή είπε ο άνδρας φέρεται να προσλήφθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο για να εργαστεί για την 41χρονη Spears σε ρόλο οικονόμου για να “καθαρίζει τουαλέτες, να σφουγγαρίζει πατώματα και να μαζεύει σκουπίδια.”

Knets react to Britney Spears’ dating rumors with her housekeeperhttps://t.co/nJFO8GKy2T pic.twitter.com/xjU5Gcjbbv

— pannchoa (@pannchoa) August 27, 2023

Επίσης, σ’ ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα αναφέρθηκε πως η Britney Spears τραυματίστηκε άσχημα καθώς άνοιξε το κεφάλι της στη διάρκεια ενός “εκρηκτικού” καυγά με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Sam Asghari, πριν από το διαζύγιό τους.

Ο ιδρυτής του TMZ, Harvey Levin, ισχυρίστηκε στην εκπομπή “Britney Spears: Divorce & Despair”, το οποίο προβλήθηκε την Πέμπτη στο Fox, ότι το πλέον εν διαστάσει ζευγάρι είχε κάποτε έναν εκρηκτικό καυγά στο Λονδίνο που κατέληξε με την τραγουδίστρια να τραυματίζεται σοβαρά και να χρειάζεται ιατρική φροντίδα.

Προηγουμένως είχε υποστηριχθεί ότι η Spears είχε ασκήσει σωματική βία στον Asghari αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και μια φορά του μαύρισε το μάτι καθώς κοιμόταν. Ο Asghari φέρεται να είπε σε φίλους του ότι η Britney του επιτέθηκε σε διάφορες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια των έξι χρόνων που ήταν μαζί.

Πηγές είπαν στο δημοσίευμα ότι υπήρξαν πολυάριθμοι καβγάδες όπου η ασφάλεια έπρεπε να παρέμβει ανάμεσα στο ζευγάρι. Το μοντέλο φέρεται να έμεινε άναυδο σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, όταν η τότε σύζυγός του άρχισε να τον γρονθοκοπεί καθώς κοιμόταν στο κρεβάτι τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα