Britney Spears: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της σε αλλόκοτο βίντεο μετά τα 42α γενέθλιά της

17:33 4/12/2023 - Πηγή: InStyle

Η Britney Spears γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της και είπε να κάνει -άλλο- ένα δώρο στους θαυμαστές της. H σταρ που δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει περίεργα βίντεο. Συνήθως σ’ αυτά χορεύει φορώντας μικροσκοπικά μαγιό, φορέματα ή εσώρουχα ή ποζάρει topless.

Αυτήν τη φορά το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού ανέβασε βίντεο ξαπλωμένη στο κρεβάτι της φορώντας ένα σετ εσωρούχων. Η Britney επιδεικνύει τον νέο της στηθόδεσμο προβάλλοντας το στήθος της,

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Η Britney Spears επέδειξε τα νέα της εσώρουχα σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram αφού γιόρτασε τα γενέθλιά της. «Επιτέλους βρήκα ένα σουτιέν από τη Victoria’s Secret που δεν πονάει !!! Λατρεύω τα push up σουτιέν αλλά δεν μου αρέσουν τα ενισχυμένα push up σουτιέν !!! Αυτό το σουτιέν είναι ιδιοφυές… σπρώχνει προς τα πάνω και δεν έχει ενίσχυση !!!» έγραψε στη λεζάντα.

«Επίσης είναι μεταξωτό!!! Δεν αισθάνομαι καν ότι φοράω κάτι και είναι και όμορφο χρώμα!!!».

Η Spears βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να κυλιέται στο κρεβάτι φορώντας μόνο το ροζ σουτιέν και το ανοιχτό ροζ εσώρουχο. Επίσης, παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε κατά ένα έτος εκείνη επιμένει ότι νιώθει ακόμη νέα: «Έγινα 6 φέτος. Νιώθω 6 τον περισσότερο καιρό ούτως ή άλλως!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα