Britney Spears: Ετοιμάζεται να ταρακουνήσει τον κόσμο με τα “βάναυσα ειλικρινή” απομνημονεύματά της

11:08 15/4/2023 - Πηγή: InStyle

Έτοιμο είναι το εκρηκτικό βιβλίο της Britney Spears.

Όπως αποκαλύπτει το Page Six, τα απομνημονεύματα της σταρ θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο και πηγές στα εκδοτικά δρώμενα περιγράφουν το χειρόγραφο ως “εμπνευσμένο” και “πρωτοποριακό που θα γίνει αμέσως best-seller.”

“Το βιβλίο της Britney είναι μια ιστορία θριάμβου. Θα καλύπτει τις πιο ευάλωτες στιγμές της,

την παιδική της ηλικία – το να είναι ένα μικρό κορίτσι με μεγάλα όνειρα – τον χωρισμό της με τον Justin Timberlake, τη στιγμή που ξύρισε το κεφάλι της και τη μάχη της με την οικογένειά της για την κηδεμονία της”, δήλωσε μια πηγή. “Είναι επίσης μια ιστορία επιβίωσης, βρίσκοντας τον δρόμο της από την εξουθενωτική κηδεμονία για να βρει την ευτυχία με τον σύζυγό της Sam Ashgari”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη River Red (@britneyspears)

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Spears έχει συνεργαστεί με τον συγγραφέα-φάντασμα Sam Lansky, έναν καταξιωμένο μυθιστοριογράφο και δημοσιογράφο που έχει γράψει για το The Atlantic, το New York Magazine, το Time και έχει σκιαγραφήσει αστέρες όπως η Madonna, η Nicki Minaj και η Adele.

Ο εκδότης της, Simon & Schuster, λέγεται ότι είναι κατενθουσιασμένος με το άτιτλο μέχρι στιγμής βιβλίο, το οποίο έχει ολοκληρωθεί και εξετάζεται νομικά για να κυκλοφορήσει στις διακοπές. Όπως αναφέρει η πηγή, “το βιβλίο της Britney είνα βάναυσα ειλικρινές και μέσα από την καρδιά της. Δεν αφήνει πέτρα που να μην σηκώσει. Είναι μια πραγματική ιστορία γυναικείας ενδυνάμωσης, γι’ αυτήν που παίρνει τον έλεγχο της ζωής της.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη River Red (@britneyspears)

Δεύτερη πηγή στον εκδοτικό χώρο ανέφερε: “Αυτό το βιβλίο είναι ένα δώρο… Υπάρχουν σημεία αυτού του βιβλίου που κάθε άτομο -ιδιαίτερα κάθε γυναίκα- μπορεί να ταυτιστεί και να νιώσει λιγότερο μόνη. Μετατρέπει τη χαρά και τον πόνο σε κάτι υπερβατικό: την τέχνη. Πρόκειται για ένα εμπνευσμένο ανάγνωσμα, όχι μόνο επειδή δείχνει τη δύναμη του πνεύματος της Britney, αλλά επειδή η ιστορία της αφηγείται με τέτοιο στυλ, ευστροφία, εξυπνάδα, ειλικρίνεια και χωρίς καμία αυτολύπηση. Σε αυτές τις σελίδες κερδίζει απόλυτα. Αυτό το βιβλίο θα…. ταρακουνήσει τον κόσμο. Πιστεύω ότι θα είναι επίσης ένα πρωτοποριακό βιβλίο που θα γίνει αμέσως best seller.”

Keywords
Τυχαία Θέματα