Britney Spears: Απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram… ξανά

Η Britney Spears φαίνεται πως απενεργοποίησε για άλλη μια φορά τον λογαριασμό της στο instagram.

Τώρα, αντί για το συνηθισμένο περιεχόμενο της Britney, οι θαυμαστές κατευθύνονται σε μια σελίδα που τους ενημερώνει ότι ο σύνδεσμος δεν είναι πλέον προσβάσιμος. Η κίνηση έρχεται αρκετές ημέρες αφού η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι η μητέρα της

Lynne τη χαστούκισε επειδή διασκέδαζε μέχρι αργά.

Σε ανάρτηση στο instagram τη Δευτέρα, η οποία τώρα έχει διαγραφεί, η popstar θυμήθηκε πώς αφού επέστρεψε στο σπίτι έπειτα από μια βραδινή έξοδο με την Paris Hilton και τη Lindsay Lohan, η μαμά της, που τότε κρατούσε τους δύο γιους της, τον τότε δύο μηνών Jayden και τον ενός έτους Preston, την πλησίασε και τη χαστούκισε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lynne Spears (@lynnespears_rf)

“Διασκέδαζα ως τις 4 το πρωί και η μητέρα μου τσαντίστηκε!!!! Μπήκα μέσα, με κοίταξε και με χτύπησε τόσο δυνατά που δεν θα το ξεχάσω ποτέ!!!” έγραψε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: “Η πρώτη φορά που με χαστούκισαν ήταν η μία βραδιά που η Paris και η Lindsay με άφησαν στο παραθαλάσσιο σπίτι μου με τα μωρά μου. Ο Kevin με είχε αφήσει σ’ αυτό το σημείο, οπότε είχα ένα μικρό παραθαλάσσιο σπίτι και η μητέρα μου κρατούσε τον Jayden και τον Preston” σημείωσε αναφερόμενη στον πρώην σύζυγό της, Kevin Federline, και τους γιους της, τώρα 16 και 17 ετών.

Και μετά αναφέρθηκε στο περιστατικό με το χαστούκι που της έδωσε η μητέρα της: “Από τότε πάντα αναρωτιόμουν πώς είναι να χαστουκίζεις κάποιον… Υποθέτω πως δεν θα μάθω ποτέ!!!! Να κρατάτε το επίπεδό σας παιδιά!”

Keywords
Τυχαία Θέματα