Britney Spears: Oι γυμνές φωτογραφίες που προκάλεσαν ανησυχία στους θαυμαστές της

16:41 10/5/2022 - Πηγή: InStyle

H Britney Spears δημοσίευσε 12 ολόγυμνες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και προκάλεσε την ανησυχία των θαυμαστών της.

«Φωτογραφίες από την τελευταία φορά που ήμουν στο Μεξικό, πριν να υπάρχει ένα μωρό μέσα μου», έγραψε η έγκυος τραγουδίστρια στη λεζάντα που συνόδεψε την πρώτη της ανάρτηση και περιείχε τις πρώτες έξι γυμνές της φωτογραφίες και πρόσθεσε: «Το καλό είναι ότι φαίνομαι 10 χρόνια νεότερη στις διακοπές».

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Οι θαυμαστές της δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για την κίνηση της 40χρονης ποπ σταρ και αρκετοί ήταν εκείνοι που με σχόλιά τους στα social media και φοβήθηκαν για την ψυχολογική της κατάσταση.

Εκείνη, όμως, δεν φάνηκε να πτοείται και προχώρησε σε δεύτερη και τρίτη ανάρτηση ουσιαστικά με τις ίδιες φωτογραφίες και έγραψε χαρακτηριστικά: “Σας αγαπώ τόσο πολύ”.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

«Αυτό το κορίτσι είναι άρρωστο, φωνάζει για βοήθεια», έγραψε ένας θαυμαστής της κάτω από τις αναρτήσεις της Britney Spears ενώ κάποιος άλλη τόνισε: «Είμαι σίγουρη ότι η κηδεμονία έγινε για κάποιο λόγο».

Britney Spears sparks concern after posting NINE full frontal naked pictures on Instagram as fans beg her to stop https://t.co/HFmum8qPei

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) May 10, 2022 Η Britney Spears έδωσε στους fans μια πρώτη εικόνα του νυφικού της

Keywords
Τυχαία Θέματα