Brendan Fraser: Παραλίγο να… απαγχονιστεί στα γυρίσματα ταινίας – Η σοκαριστική περιγραφή για το ατύχημα

13:32 1/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Brendan Fraser περιέγραψε γλαφυρά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε στα γυρίσματα της ταινίας “Η Μούμια” το 1999, που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή του.

Ο 54χρονος σταρ εμφανίστηκε στην εκπομπή της Kelly Clarkson και περιέγραψε το περιστατικό, το οποίο συνέβη στη σκηνή της εκτέλεσης του ήρωα τον οποίο υποδυόταν, Rick O’Connell. Όπως σημείωσε, για τη σκηνή είχε ένα σχοινί περασμένο γύρω από τον λαιμό του και στεκόταν

στις μύτες των ποδιών του, όταν ο σκηνοθέτης Stephen Sommers του είπε: “Δεν μοιάζει πραγματικά σαν να πνίγεσαι. Μπορείς να το πουλήσεις;”

Ο Brendan Fraser περιέγραψε ότι στην επόμενη λήψη ο άνδρας που χειριζόταν το σχοινί το τράβηξε λίγο ψηλότερα και αυτός δεν είχε “”παρά να πέσει.”

“Την επόμενη στιγμή, ο αγκώνας μου ήταν στο αυτί μου, ο κόσμος όλος στα πλάγια, είχα χαλίκια στο στόμα μου και όλοι ήταν πραγματικά ήσυχοι” θυμήθηκε προσθέτοντας ότι καθώς ανέκτησε τις αισθήσεις της το μόνο που μπορούσε να ακούσει ήταν τον συντονιστή των κασκαντέρ να φωνάζει το όνομά του.

Ο Fraser είπε ότι το μέλος του κινηματογραφικού συνεργείου του είπε: “Συγχαρητήρια, τώρα είσαι στο κλαμπ. Το ίδιο πράγμα συνέβη στον Mel Gibson στο Braveheart.”

Ο σταρ αποκάλυψε το περιστατικό πρώτη φορά το 2019, μιλώντας στο Entertainment Weekly και σημειώνοντας ότι δεν είχε “πνιγεί εντελώς” αλλά και πάλι ήταν τρομακτικό. Ο σκηνοθέτης τότε είχε πει στο περιοδικό ότι για το ατύχημα έφταιγε ο Fraser. “Σφίγγει τη θηλιά και μετά, καθώς είμαστε έτοιμοι να τραβήξουμε το πλάνο, προσπαθεί να το κάνει να φαίνεται σαν να στραγγαλίζεται πραγματικά”, υποστήριξε ο 60χρονος Sommers. “Υποθέτω ότι του έκοψε την καρωτίδα ή οτιδήποτε άλλο και τον άφησε αναίσθητο.”

Keywords
Τυχαία Θέματα