Bradley Cooper: Τον… κοροϊδεύουν για τις πολλές του υποψηφιότητες στα Oscars

09:51 21/6/2022 - Πηγή: InStyle

Ο βραβευμένος ηθοποιός αποκάλυψε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast “SmartLess” ότι ένας διάσημος σκηνοθέτης τον κορόιδευε κάποτε επειδή είχε επτά υποψηφιότητες για Oscar. Το περιστατικό συνέβη σε ένα πάρτι κατά τη διάρκεια της σεζόν των βραβείων για το A Star Is Born του Cooper με πρωταγωνίστρια τη Lady Gaga. Το μουσικό δράμα

αύξησε τις υποψηφιότητες του ηθοποιού και σκηνοθέτη από τέσσερις σε επτά.

Μαζί με τον Cooper, στο πάρτι o σκηνοθέτης είχε και μια φίλη του και διάσημη ηθοποιό, η οποία είχε τρεις υποψηφιότητες για Oscar. Ο σκηνοθέτης είπε στον Cooper, «σε ποιο κόσμο ζούμε όπου έχεις επτά υποψηφιότητες και εκείνη έχει μόνο τρεις;». Ο ηθοποιός αντέδρασε με άσχημα λόγια όπως ανέφερε στους παρουσιαστές του podcast.

Από τότε βέβαια έχει προσθέσει άλλες δύο υποψηφιότητες για το κορυφαίο βραβείο ως συμπαραγωγός των Joker και Nightmare Alley, τα οποία μπήκαν και τα δύο στην κούρσα καλύτερης ταινίας. Δυστυχώς, το σχόλιο του σκηνοθέτη δεν ήταν η πρώτη φορά που κορυφαία ταλέντα του Hollywood διέγραψαν την ιστορία του Cooper στις υποψηφιότητες για Oscar. Ο ίδιος είπε ότι μια γνωστή γυναίκα ηθοποιός του έκανε κάποτε ένα συγκαταβατικό σχόλιο αφού πήρε την πρώτη του υποψηφιότητα για την ερμηνεία του στο Silver Linings Playbook.

@netflixfilm

«Μου λέει, Είδα την ταινία σου. Σου αξίζει το όνομα. Θυμάμαι να σκέφτομαι, τι στο διάολο είναι αυτή η πόλη; Μπορείτε να φανταστείτε να το λέτε αυτό σε κάποιον;» ανέφερε ο Cooper που αναμένεται να κερδίσει ακόμη περισσότερες υποψηφιότητες με την επόμενη σκηνοθετική του προσπάθεια, το δράμα «Maestro» που υποστηρίζεται από το Netflix και αφορά τη ζωή του Leonard Bernstein. Ο Cooper πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο δίπλα στην Carey Mulligan ως τη σύζυγο του Bernstein, Felicia Montealegre.

Το “Maestro” δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το 2023 και δεν μπορούμε να φανταστούμε τι σχόλια θα ακούσει αυτή τη φορά o Bradley που ωστόσο παραμένει gentleman και δεν αποκαλύπτει ονόματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα