Brad Pitt: Πρώτη επέτειος σχέσης με την Ines de Ramon – Ποια είναι η γυναίκα που τον έκανε να ανοίξει την καρδιά του ξανά

13:00 9/11/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Brad Pitt και η Ines de Ramon έχουν ήδη συμπληρώσει ένα έτος σχέσης. Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν πέρυσι τον Νοέμβριο. Οι δυο τους έφθασαν χεράκι χεράκι στη συναυλία του Bono των U2 στο Λος Άντζελες. Μαζί τους ήταν η Cindy Crawford και ο σύζυγός της Rande Gerber.

EXCLUSIVE: Beaming Brad Pitt,

58, gets cozy with date Ines de Ramon, 29, at Bono concert https://t.co/Ov50VY5fht

Daily Mail Online (@MailOnline) November 15, 2022

Από τη στιγμή που ο Brad Pitt πήρε διαζύγιο από την Angelina Jolie είχε κάποιες γυναίκες στη ζωή του. Ωστόσο, καμία δεν κατάφερε να μείνει στο πλευρό του. Καμία μέχρι την Ines de Ramon. Η σχέση ξεκίνησε χαλαρά και σιγά σιγά, όπως λένε οι πηγές, έγινε αποκλειστική. Πλέον ο Brad έχει νέο έρωτα, με την Ines σταθερά στο πλευρό του.

Ο Brad Pitt και η Ines de Ramon έκαναν αρκετές κοινές εμφανίσεις, όπως στα 59α γενέθλια του διάσημου σταρ, σε εστιατόριο του Χόλιγουντ. Επίσης, μαζί ήταν και στο πάρτι της πρεμιέρας του Babylon.

Brad Pitt and Ines de Ramon in Mexico#BradPitt pic.twitter.com/GxvG8Hjfcm

— Marcos Joe (@Marck1M) January 4, 2023

Το ζευγάρι πέρασε την Πρωτοχρονιά στο Μεξικό. Εκεί η Ines εντυπωσίασε καθώς έκανε topless ηλιοθεραπεία στο πλευρό του Brad Pitt. Ωστόσο, το ζευγάρι πέρασε χώρια τον Άγιο Βαλεντίνο. Για να αναπληρώσει ο Brad έστειλε στο γραφείο της μία ανθοδέσμη από ροζ παιώνιες και γαλλική μπαγκέτα.

Brad Pitt's girlfriend Ines de Ramon was all smiles as she left work with a bouquet of flowers on Valentine's Day https://t.co/Y9g7GR2tKO pic.twitter.com/W1XAMUjX9g

— HollywoodLife (@HollywoodLife) February 15, 2023

Το καλοκαίρι επίσης πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί, με πηγές κοντά στον Brad να λένε ότι το ζευγάρι είναι ερωτευμένο.

Ποια είναι η Ines de Ramon

Η 32χρονη Ines de Ramon δουλεύει στην εταιρεία κοσμημάτων Anita Ko. Σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο LLinkedIn, είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας. Χώρισε από τον σύζυγό της, τον σταρ των Vampire Diaries, Paul Wesley, νωρίτερα μέσα στο προηγούμενο έτος. Αυτό επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού τον Σεπτέμβριο του 2022.

Η De Ramon αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013. Προηγουμένως δούλευε στον Christie’s και το ελβετικό κοσμηματοπωλείο De Grisogono. Παντρεύτηκε τον Wesley το 2019. Αλλά τον περασμένο Σεπτέμβριο, ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού είπε ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά για αρκετούς μήνες. “Η απόφαση να χωρίσουμε είναι αμοιβαία και την πήραμε πριν από πέντε μήνες“, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός τους στο People.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ines de Ramon – Brasil (@inesdrm_brasil)

Ο Paul Wesley κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την αποξενωμένη σύζυγό του τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσε στο Λος Άντζελες ο Wesley και είχε στη διάθεσή του το People, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο, λόγω αγεφύρωτων διαφορών.

Σύμφωνα με την αίτηση διαζυγίου, η ακριβής ημερομηνία του χωρισμού δεν είχε οριστεί νομικά. Παράλληλα, ανέφερε ότι η μοιρασιά των περιουσιακών στοιχείων θα γίνει σε δίκη ή με όρους.

Ο Wesley, ο οποίος κατέθεσε τα έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες με το επίθετό του Wasilewski, και η de Ramon δεν έχουν παιδιά μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα