Brad Pitt: Πόλεμος με Ρώσο μεγιστάνα για το οινοποιείο του – “Προσπάθησε να με τρομοκρατήσει και να με απειλήσει”

16:36 13/2/2024 - Πηγή: InStyle

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Brad Pitt κατά του Ρώσου ολιγάρχη Yuri Shefler, στην προσπάθειά του να πολεμήσει την αγορά του μεριδίου του οινοποιείου Chateau Miravel της Angelina Jolie.

Ο 60χρονος Pitt φέρεται να βρίσκεται κοντά στην οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την 48χρονη Jolie. Το 2021, η Jolie πούλησε το μερίδιό της στον γαλλικό αμπελώνα στον Shefler αντί 64 εκατ. δολαρίων με την επωνυμία Nouvel.

Έκτοτε,

ο σταρ αγωνίζεται για την πώληση του ακινήτου και της επιχείρησης που βρίσκεται στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Angelina Jolie and Brad Pitt will be finalizing their divorce soonhttps://t.co/nJWgPSWJGD#angelinajolie #bradpitt pic.twitter.com/XCedZv3sah

Angelina Jolie Fan (@brangelinablog) February 13, 2024

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι όταν έμαθε για την πώληση “δέχθηκε απειλές” αν δεν συνεργαζόταν σε μια συνεργασία με τον δισεκατομμυριούχο της βότκας Stoli Shefler για το οινοποιείο, αναφέρει η Sun.

Ο Pitt υποστηρίζει ότι ο Shefler αγόρασε “κρυφά” την επιχείρηση και ανακοίνωσε δημόσια τη “συνεργασία” τους.

Το Chateau Miraval αποτελεί σύμβολο των πιο ευτυχισμένων στιγμών στη σχέση του ζευγαριού. Έμειναν στο κτήμα του 17ου αιώνα όταν εκείνη γέννησε τα δίδυμα παιδιά τους και παντρεύτηκαν εκεί το 2014.

“Ο Shefler ανέλαβε προσωπικά δράση για να προωθήσει την υποτιθέμενη συνεργασία του με τον Pitt μετά το κλείσιμο της συναλλαγής, γράφοντας επανειλημμένα στον Pitt για να τον εκφοβίσει να συμφωνήσει”, αναφέρει η Sun επικαλούμενη έγγραφα. Από τότε που απέκτησε τη Nouvel, ο Shefler πρότεινε μια συνάντηση μεταξύ του ιδίου και του Pitt για να “συζητήσουν την πορεία προς τα εμπρός… Κατά καιρούς, ο Shefler εξέφρασε τη διακαή του επιθυμία να συνεργαστεί με τον Pitt”.

Did Angelina and Brad Pitt reunite?
I’ve said it for many years
And you two? Reunite pic.twitter.com/AUdGkRgsaC

— New Joseph World (@hnkimma) February 12, 2024

“Άλλες φορές, απειλούσε τον Pitt με βάση τυμπανοκρουσίες για κακοδιαχείριση στη Miraval”, αναφέρουν τα έγγραφα, τα οποία κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τη Sun.

Ο Pitt λέει ότι είχε μια συμφωνία με την Jolie που του παρείχε την “πρώτη άρνηση” αν εκείνη επέλεγε να πουλήσει.

Το ζευγάρι είχε μια “αμοιβαία δέσμευση” για την επιχείρηση Chateau Miraval αξίας 160 εκατομμυρίων δολαρίων και συμφώνησαν να μην την πουλήσουν χωρίς την άδεια του άλλου. Σύμφωνα με το Vanity Fair, η Jolie λέει ότι “δεν υπήρξε ποτέ τέτοια συμφωνία”.

Ο Pitt ανακάλυψε ότι η πρώην σύζυγός του είχε “κρυφά” πουλήσει το 50% του μεριδίου της, όταν ένα δελτίο Tύπου του 2021 ανακοίνωσε ότι είχε νέους επιχειρηματικούς εταίρους, σύμφωνα με τους δικηγόρους του ηθοποιού.

Ο αγοραστής ανήκε σε έναν “συνδεδεμένο με τη Ρωσία” όμιλο βότκας με επικεφαλής τον Shefler, ο οποίος θα χρησιμοποιούσε τη νέα του σχέση με τον Χολγουντιανό σταρ για να ενισχύσει και να βελτιώσει τη φήμη του, ισχυρίζονται οι δικαστικές καταθέσεις.

“Για την Jolie, η πώληση ήταν μια επιχειρηματική συναλλαγή που είχε κάθε δικαίωμα να κάνει. Σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την ψυχική της υγεία και ευημερία, έψαξε και βρήκε αυτό που πίστευε ότι θα ήταν ένας καλός επιχειρηματικός εταίρος για τον Pitt”, δήλωσε μια πηγή στο Vanity Fair. Ενώ ο Pitt είδε την πώληση ως “προδοσία”.

Keywords
Τυχαία Θέματα