Brad Pitt: Γιορτάζει τα 60ά του γενέθλια και εντυπωσιάζει με τη νεανική του όψη

Ο Brad Pitt μοιάζει με το καλό κρασί. Όσο μεγαλώνει γίνεται ολοένα και καλύτερος. Ο σταρ μοιάζει να είναι ένας πραγματικός Benjamin Button. Όπως δείχνει, έχει αντιστρέψει τη διαδικασία της γήρανσης. Σήμερα γιορτάζει τα 60ά του γενέθλια και δείχνει να έχει νικήσει τον χρόνο.

Ο ηθοποιός έφτασε το ηλικιακό ορόσημο, με πολλούς από τους θαυμαστές του

να πιστεύουν ότι είναι “ακόμη ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή”. Κάποιος έγραψε στο Twitter: “Ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή είναι 60 χρόνων και εξακολουθεί να είναι ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή.” Ένας δεύτερος: “Ο πρώτος μου έρωτας (Legends of The Fall), ο για πάντα έρωτάς μου και ο βασιλιάς μου”

Again #HappyBirthdayBradPitt He has been Hollywood’s golden boy for thirty years.#BradPitt pic.twitter.com/ICfv9CMzj6

— brad source (@Braddurdenpitt) December 18, 2023

“Ο Brad Pitt είναι 60….Τι πράγμα;;;” Άλλος πρόσθεσε: “Ο Brad γερνάει καλά!”, και άλλος είπε: “Γίνεται όλο και καλύτερος με την ηλικία!!!”.

Η νεανική του όψη οφείλεται στο ότι παρά τα 60 του χρόνια προσέχει τη διατροφή του, δεν έχει χάσει τα μαλλιά του, -ίσως- έχει κάνει επιτυχημένες αισθητικές επεμβάσεις, αποφεύγοντας την κέρινη όψη. Φυσικά πρέπει να ευγνωμονεί τα καλά του γονίδια, ενώ μερίδιο ευθύνης φέρει και το γεγονός ότι έχει νεαρή σύντροφο.

Happy Birthday, Brad Pitt! Here’s to the man who redefines charisma both on and off the screen.#Bradpitt #HBDBradPitt #Galatta pic.twitter.com/CYT0v2CMfw

— Galatta Media (@galattadotcom) December 18, 2023

Τον τελευταίο χρόνο ο Brad Pitt έχει σχέση με την 32χρονη Ines de Ramon. “Αυτή είναι η πρώτη κανονική σχέση του Brad μετά το διαζύγιο”, δήλωσε μια πηγή στο People. “Παρουσιάζει [τη Ramon] ως τη σύντροφό του”.

“Είναι υπέροχο να τον βλέπουμε σε μια καλή κατάσταση. Η Ines τον κάνει πολύ ευτυχισμένο”, πρόσθεσε η πηγή. Οι δυο τους πρόσφατα πήγαν μαζί στο 12ο ετήσιο Art+Film Gala του LACMA στο Λος Άντζελες, όπου αν και δεν πόζαραν ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί, πέρασαν “υπέροχα”.

Happy Birthday to the one and only Brad Pitt, the sexiest man alive is 60 years old and is still the sexiest man alive. My first celebrity crush, my forever crush, and my king. pic.twitter.com/ipskoItDQr

lipton (@lipton123) December 18, 2023

Πηγή για το ζευγάρι δήλωσε πως οι δύο τους είναι “πολύ ευτυχισμένοι και πολύ μαζί. Απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και πέρασαν υπέροχα στο γκαλά μαζί” μοιράστηκε η πηγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα