Billie Eilish: Η επιθυμία της να ακυρώσει συναυλία εξαιτίας του νόμου κατά των αμβλώσεων

10:18 6/10/2021 - Πηγή: InStyle

Η ταλαντούχα μουσικός, Billie Eilish, συχνά μιλά ανοιχτά υπέρ της γυναικείας ενδυνάμωσης. Χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για καλό σκοπό, καθώς εκφράζει τις απόψεις της σχετικά με τα δικαιώματα τόσο των γυναικών όσο και γενικότερα όλων των ανθρώπων. Γι’ αυτό τον λόγο, όταν βρέθηκε στο Texas για τη συναυλία της, έκανε ξεκάθαρα τα συναισθήματά της απέναντι στον νόμο κατά των αμβλώσεων.

Lila Moss: Το positive μήνυμα που έστειλε μέσω της πασαρέλας

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το

χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Ο συγκεκριμένος νόμος ψηφίστηκε πριν από ένα μήνα στην πολιτεία. Πιο συγκεκριμένα, απαγορεύει στις γυναίκες να κάνουν έκτρωση μετά την 6η εβδομάδα κύησης. Όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε ολόκληρη την υφήλιο και ειδικά στις ΗΠΑ. Μεγάλος αριθμός ανθρώπων μάλιστα σοκαρίστηκε από αυτή την πράξη. Μέσα σε αυτούς ήταν και πολλές διασημότητες, όπως η ηθοποιός Uma Thurman. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στο Austin City Limits festival, η Billie έκανε ορισμένες σημαντικές δηλώσεις για αυτό το γεγονός.

Η Uma Thurman μίλησε για την έκτρωση που έκανε στην εφηβεία της και τάχθηκε ενάντια στον νέο νόμο της πολιτείας του Τέξας

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

“Έχω βαρεθεί τους μεγάλους ανθρώπους. Όταν έφτιαξαν αυτόν τον άθλιο νόμο, σκέφτηκα πάρα πολύ σοβαρά να μην κάνω τη συναυλία, επειδή ήθελα να δώσω ένα μάθημα στον τόπο που τον επέτρεψε” ανακοίνωσε. “Δικό μου το σώμα, δική μου η επιλογή” φώναξε, ενώ ταυτόχρονα σήκωσε το μεσαίο δάχτυλό της. Με αυτόν τον τρόπο, έδωσε κουράγιο και έμπνευση στους fans της να υποστηρίζουν όσα πιστεύουν, χωρίς φόβους και δεύτερες σκέψεις.

Gwyneth Paltrow: Οι σοβαρές κατηγορίες από τους υπαλλήλους της

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Keywords
Τυχαία Θέματα