Beyonce: Το νέο της άλμπουμ έρχεται τον Ιούλιο

13:53 16/6/2022 - Πηγή: InStyle

Η μακρά αναμονή για το νέο project της Beyonce θα τελειώσει σύντομα, με την τραγουδίστρια να δημοσιεύει επίσημα μια ημερομηνία, την 29η Ιουλίου, για το άλμπουμ της «Renaissance». Θα είναι η πρώτη νέα μουσική της Beyonce Knowles μετά το «Lemonade» του 2016, το οποίο ήταν το έκτο σόλο άλμπουμ της.

Το «Renaissance» θα σηματοδοτήσει τον έβδομο τίτλο της, αν και ο δευτερεύων τίτλος, «act i», υποδηλώνει ότι είναι μέρος ενός μεγαλύτερου ή πολλαπλού έργου και σίγουρα μιας… αναγέννησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Από το “4” του 2011, η Beyonce κυκλοφορεί μουσική μέσω της δικής της εταιρείας Parkwood, σε συνεργασία με την Columbia Records, το μακροχρόνιο σπίτι της τραγουδίστριας από τα χρόνια των Destiny’s Child. Και όντας μια από τις μεγαλύτερες super stars της μουσικής με 28 βραβεία Grammy και 79 υποψηφιότητες στο όνομά της, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε κάτι που θα… ηχεί για καιρό στα αυτιά μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIDAL (@tidal)

Σύμφωνα με στοιχεία, οι πωλήσεις άλμπουμ της Beyonce ως σόλο καλλιτέχνης στις Η.Π.Α. ξεπέρασαν τα 18 εκατομμύρια, έχει πουλήσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ψηφιακά κομμάτια και διαθέτει κοινό που ξεπερνά τα 60 δισεκατομμύρια.

Well done, Beyonce!

Keywords
Τυχαία Θέματα