Beyoncé: Ενώνει δυνάμεις με τη Miley Cyrus σε μια μουσική συνεργασία που γράφει ιστορία

16:48 29/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Beyoncé και η Miley Cyrus ενώνουν δυνάμεις για ένα συγκινητικό ερωτικό τραγούδι στο πρώτο άλμπουμ country μουσικής της σουπερστάρ, Cowboy Carter, το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή.

Η 42χρονη Beyoncé επιστράτευσε την 31χρονη Miley για το κομμάτι 16, με τίτλο “II MOST WANTED”, το οποίο περιλαμβάνει ρομαντικούς στίχους για τη μακροχρόνια δέσμευση σε μια σχέση.

Πολλοί από τους θαυμαστές της Beyoncé

λάτρεψαν τις συνεργασίες στο νέο άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένης αυτής με τη Miley,κατά κόσμον Destiny Hope Cyrus, με έναν να αστειεύεται: “Destiny Hope και Destiny Child στο ίδιο τραγούδι είναι ιστορία”, αναφερόμενος στο πρώην συγκρότημα της Beyoncé, Destiny’s Child.

Μάλιστα, αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, το “II MOST WANTED” έκανε το ντεμπούτο του στο #1 της λίστας αναπαραγωγής Top Hits του Spotify Today.

Δεν είναι σαφές αν το νούμερο ήταν εμπνευσμένο από τις δικές τους σχέσεις. Η Beyoncé είναι παντρεμένη με τον μεγιστάνα του hip-hop Jay-Z, 54 ετών, από το 2008. Έχουν τρία παιδιά μαζί: την κόρη Blue Ivy, 12 ετών, και τα δίδυμα Rumi και Sir, έξι ετών. Στο μεταξύ, η Miley έχει σχέση με τον ντράμερ Maxx Morando, 25 ετών, από το 2021.

II MOST WANTED – BEYONCÉ FEAT. MILEY CYRUS #COWBOYCARTER pic.twitter.com/ptbUKYcVxv

Beyoncé Vibe (@BeyonceVibe) March 29, 2024

Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ οι θαυμαστές τους συνέρρευσαν στα social media για να αφήσουν εγκωμιαστικά σχόλια. “Το II Most Wanted της Beyoncé και της Miley Cyrus θα επηρεάσει το αμερικανικό country ραδιόφωνο“, αναφέρθηκε σε μια σελίδα στο Χ.

Ένας θαυμαστής δημοσίευσε ένα meme με την Anne Hathaway να κλαίει και να χειροκροτεί σε μια τελετή απονομής βραβείων με τη λεζάντα: “Εγώ αφού άκουσα το II Most Wanted από την Beyoncé και τη Miley Cyrus”.

Me after listening to II most wanted by Beyoncé and Miley Cyrus pic.twitter.com/Zf9lxlllPb

— klaudia (@sunflowroceans) March 29, 2024

Ένας άλλος θαυμαστής δημοσίευσε ένα meme με τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη να ανεβαίνει στον ουρανό, γράφοντας: “Το τελευταίο μέρος του II Most Wanted, OMG εμμονή με τις φωνές της Miley Cyrus και της Beyoncé μαζί”.

“Beyoncé και Miley Cyrus αυτό είναι το τραγούδι. Αυτό είναι το τραγούδι!”. “Έχω κολλήσει στη συνεργασία της Beyoncé και της Miley Cyrus έπρεπε να το ξαναρχίσω” σημείωσε άλλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα