Bella Hadid: Ο νέος της σύντροφος είναι… cowboy

‘Ολα δείχνουν πως οι δύσκολες στιγμές που έζησε η Bella Hadid πριν λίγους μήνες με την περιπέτεια υγείας της και τον χωρισμό της με τον Marc Kalman έπειτα από δύο χρόνια, ανήκουν στο παρελθόν.

Η Bella είναι ξανά ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Ο Adan Banuelos της έκλεψε την καρδιά και σύμφωνα με το ΤMZ οι παπαράτσι τους πέτυχαν να αγκαλιάζονται και να περπατάνε χέρι-χέρι στο Τέξας. Ο Adan είναι επαγγελματίας ιππέας και φαίνεται πως η αγάπη που έχουν και οι δύο στα άλογα τους έφερε πιο κοντά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kult.body)

Το supermodel έχει μοιραστεί πολλές φορές με τους διαδικτυακούς της φίλους την αγάπη της για τα άλογα, ιππεύει από παιδική ηλικία και αν και η ίδια προετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα σχέδιά της άλλαξαν όταν διαγνώστηκε με τη νόσο του Lyme.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Ο νέος σύντροφος της Βella Hadid, Adan Banuelos είναι ένας μεξικανοαμερικανός εκπαιδευτής ιππασίας και αν και δεν είναι γνωστό ακόμη το πώς έγινε η πρώτη τους γνωριμία, πηγές κοντινές στο ζευγάρι αναφέρουν πως σε κάποιο event σχετικό με την ιππασία οι ματιές τους συναντήθηκαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adan Banuelos (@ab_performancehorses)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reyzin The Cash (@reyzinthecash)

Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση και αν θα βγουν double date με την αδερφή της Gigi Hadid και τον σύντροφό της Bradley Cooper.

Bella Hadid: Μιλά για τη μάχη της με τη νόσο Lyme – “Θα επιστρέψω όταν θα είμαι έτοιμη”

Keywords
Τυχαία Θέματα